Host Editor

UgurABA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
15
@cgrszone programı indirmedim çünkü hosts dosyam ayarlı ancak benim şöyle bir düşüncem var bu programda örneğin www.youtube.com yazdığında youtube'un bütün serverlarını bulup kendisi eklerse çok daha fazla talep görür veya diğer kullanım oranı yüksek ve yasaklı olan sitelerin programa entegre edilmesi mümkün mü?Böyle birşey yapmayı düşünürmüsün?

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
önüne gelen eline bir ip geçiren kendini hacker zannediyo. acıyorum hepsinin haline...

Uzatma lan konuyu Allah Allah ben orda şakasına demiştim.O programla ip adresi ile bilgisayar ele geçiriliyordu ki bir abide ona benzer program var denedik evde açtık bilgisayarı oluyor mu diye denedik o programla yaptırırım o zaman ver ip adresini insanı sinir etmeyin ben kendimi hacker zannetmiyorum.Şu an yaşımı biliyorsun hacker olamam ben bu yaşta derslerden vakit kalmaz.Bu arada ben gerçekten şakasına yaptım.Ben hayatımda kimseye çok sinirlenmediğim sürece ve zorlamadıkça kötülük yapmadım yapmam da birde siz de adamı tanıyorsunuz diye savunmaya geçin hata ben orda gülme işaretleri yapmıştım insan bare onu anlar karşılık olarak bir espri yapardı muhabbet olurdu ama neyse banlanmak istemiyorum bu site en sevdiğim site şuan agmerkezi.com gibi bunaltmazlarsa böyle kalıcak(en sevdiğim site olarak).Bu arada önceki sayfalardaki yorumları sonradan okudum tartışma burada biter inşaallah bitmez ama neyse sinirim geçti kötü laflarım için özür diliyorum konuya dönelim.

Reaksiyon puanı
189
@cgrszone programı indirmedim çünkü hosts dosyam ayarlı ancak benim şöyle bir düşüncem var bu programda örneğin www.youtube.com yazdığında youtube'un bütün serverlarını bulup kendisi eklerse çok daha fazla talep görür veya diğer kullanım oranı yüksek ve yasaklı olan sitelerin programa entegre edilmesi mümkün mü?Böyle birşey yapmayı düşünürmüsün?
açıkcası bahsettiğin olayı denemedim ama denerim. işe yarar birşey ortaya çıkarsa burada da yayınlarım. fikir için teşekkürler.

excellent biz olayı bitireli çok oldu. ayrıca senden büyük birine lan diye hitap edemezsin.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
açıkcası bahsettiğin olayı denemedim ama denerim. işe yarar birşey ortaya çıkarsa burada da yayınlarım. fikir için teşekkürler.

excellent biz olayı bitireli çok oldu. ayrıca senden büyük birine lan diye hitap edemezsin.

1. konuyu sonradan okudum yani yorumları okumadığım için bitirdiniz mi bilmiyordum o zaman sinirden ölmek üzereydim ve şuan sinirim geçti bunlar için özür dilerim.

Programda güzel

marco2349

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
öncelikle foruma yeni katıldım
bu host edtör programı acaba aradğım şeymi sormak istedim
benim işyerimde kısıtlı intenet erişimi var
çoğu site ve program yasaklı
u94 ile idare ediyorduk ancak artık onunda portunu kapatmışlar
bu host editör girmek istediğimiz siteyi veya programı açık olan portlardan birisine mi yönlendiriyor ve bu portu bizmi belirlyoruz
eğer o şekilde çelışmıyorsa
engin bilgi ve tecrübelerineze dayanarak bi soru sormak istiyorum
ben bilgisayarımda cmd komut dizesi üzerinden netstat -an komutu ile portları listeleyebiliyorum
listening galiba açık port oluyor
o portlara istediğim bir programı veya siteye girerken veya firefox için kullanablilirmiyim
teşekkürler

Reaksiyon puanı
189
programın amacı sistemdeki host dosyasını elle editlemekten kurtarmaktır. host dosyası bir adrese bağlanırken ilk bakılan adres yönlendirme tablosudur. host'un tam mantığını kavramak için dns yapısına göz atabilirsiniz.

nsgnc

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Programı inceledim fakat istediğimi alamadım malesef.
İstediğimi şöyle ifade edeyim:
1. Host dosyasında daha önce olan satırları algılayabilse
2. eski hosts dosyasını yedeklemeden önce fikrimizi sorsa
3. daha önce yedek dosyası varsa hata vermese otomatik olarak numara eklese yada ne isimle kaydedeceğini sorsa
4. # ile başlayan yorum satırlarına izin verse
daha iyi olurdu.

Reaksiyon puanı
189
Programı inceledim fakat istediğimi alamadım malesef.
İstediğimi şöyle ifade edeyim:
1. Host dosyasında daha önce olan satırları algılayabilse
2. eski hosts dosyasını yedeklemeden önce fikrimizi sorsa
3. daha önce yedek dosyası varsa hata vermese otomatik olarak numara eklese yada ne isimle kaydedeceğini sorsa
4. # ile başlayan yorum satırlarına izin verse
daha iyi olurdu.
cevaplar :D

1) host doyasındaki satırlar programı veri işleyişine aykırı olduğu için algılanamıyor ve yen dosya ile başlamak zorunda kalıyor...
2) eski host dosyasını yedeklerken uyarı veriyor. hayır dersen zaten programı kullanamazsın.
3) hiç dikkat etmemiştim :D (çok da gerek yok :D)
4) zaten o satırlar dediğin üzere yoru satırı. programda verileri alırken sorun yaratıyor.

programdaki amaç elle düzeltmeye gerek kalmaması ve bu konuda bilgisi az oln kullanıcılar için yanlış dosyaları bozma tehlikesinden kurtarmak. zaen iyi bilen bir kullanıcı bu programa ihtiyaç dahi duymaz...

beyazad

Profesör
Reaksiyon puanı
22
network admini olman ukalalık yapabileceğini göstermez. adam şakasına söylemiş bence. gülüp düzgünce acıklaman daha yakışık alırdı. forumun yaş ortalaması baya düşük.önünü keseceğine öğret...

bence de

deepocean

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
+1
merhabalar.
su host icin yazdıgınız programı indirdim.öncelikle tesekkurler.
ancak ben liste olusturamadım bilgisizlikten.program direk bir dosya secmemızı ıstıyor ancak nerden neyi sececem bilmiyorum.

programı nasıl kullanacagıma dair yardımcı olursanız sevinirim.

tubix

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
flash programını bilgisayrıma kuruyorum serial falan herşey kabul yüklenio herşey tamam ama sonrasında açılmıo 'licensing for this product has expired' dio host ayarlarındn falan birşeylr yapılabiliomuş sanırım ama hiç bir bilgim yok bu host hakkında lütfen yardm yetiştrmem gerekn ödevm var!!!!

green_lion

Asistan
Reaksiyon puanı
5
ohooo o muhabbet biteli çok oldu....

Sana çok sinirlendim. Hemen ip adresini aldım. Portlarını tarattım bir baktım ki sen benim modemimi kullanıyormuşsun. Neyseki şifreler bendeydi. Girdim anında modemi resetledim. Benim bağlantım kesildi hemen toparladım. Orada anladım ki sen paint kullanarak benim ip adresimi girmişsin. Yoksa 192 li bir ip nin dünyada eşi benzeri olmamalıydı. Beden eğitimi öğretmenimiz söylemişti. Sonra youtube ip sini aldım. Oraya bazı saldırılar gerçekleştirdim. Tamamı Türk yazılımcılar tarafından geliştirilmiş olan HOITBL (Hacker Olmak Icin Tıklamayı Bilmek Yeter) isimli programla saldırıya geçtim. Program 14 saat boyunca taradı. Tam açıkları keşfediyordum ki kapı çaldı. Bilişim suçlarından geliyoruz dediler. Bir günlük bir sorgulama süresi geçirdim. Yine anladımki Amerika ve İsraille birlikte çalışıyorsun. Neyse dedim başladık bitirecez. 127.0.0.1 ip sine saldırıya geçtim. Localhost diyordu. Bilgisayarının ismini aldım. Hemen müzik öğretmenimizin öğrettiği \\localhost\c$ komutunu kullandım. Bütün paylaşımlarını gezdim. Benim dosyalarımı çalmış olduğunu anladım. Hepsini seçtim ve shift delete ile ortadan kaldırdım.

Sonuç : Şu anda cafeden yazıyorum. Şuraya yazıyorum seni hacklemeden durmayacağım

:)

virtual worms

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
Sana çok sinirlendim. Hemen ip adresini aldım. Portlarını tarattım bir baktım ki sen benim modemimi kullanıyormuşsun. Neyseki şifreler bendeydi. Girdim anında modemi resetledim. Benim bağlantım kesildi hemen toparladım. Orada anladım ki sen paint kullanarak benim ip adresimi girmişsin. Yoksa 192 li bir ip nin dünyada eşi benzeri olmamalıydı. Beden eğitimi öğretmenimiz söylemişti. Sonra youtube ip sini aldım. Oraya bazı saldırılar gerçekleştirdim. Tamamı Türk yazılımcılar tarafından geliştirilmiş olan HOITBL (Hacker Olmak Icin Tıklamayı Bilmek Yeter) isimli programla saldırıya geçtim. Program 14 saat boyunca taradı. Tam açıkları keşfediyordum ki kapı çaldı. Bilişim suçlarından geliyoruz dediler. Bir günlük bir sorgulama süresi geçirdim. Yine anladımki Amerika ve İsraille birlikte çalışıyorsun. Neyse dedim başladık bitirecez. 127.0.0.1 ip sine saldırıya geçtim. Localhost diyordu. Bilgisayarının ismini aldım. Hemen müzik öğretmenimizin öğrettiği \\localhost\c$ komutunu kullandım. Bütün paylaşımlarını gezdim. Benim dosyalarımı çalmış olduğunu anladım. Hepsini seçtim ve shift delete ile ortadan kaldırdım.

Sonuç : Şu anda cafeden yazıyorum. Şuraya yazıyorum seni hacklemeden durmayacağım

:)

bu ne ya:D Dün izlediğin filmi mi anlatın:P Özgün abinin pc sini hacklediğinde benimkinide hacklemeyi unutma:D

green_lion

Asistan
Reaksiyon puanı
5
bu ne ya:D Dün izlediğin filmi mi anlatın:P Özgün abinin pc sini hacklediğinde benimkinide hacklemeyi unutma:D

Cidden aslında film olur :)

Konu çok hoşuma gitti ama. 192 li ipden hack girişimi ancak bu kadar olur. Bide 172 li ve 10 lu ip ler var. Onlar bilim kurguya giriyor :D

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Cidden aslında film olur :)

Konu çok hoşuma gitti ama. 192 li ipden hack girişimi ancak bu kadar olur. Bide 172 li ve 10 lu ip ler var. Onlar bilim kurguya giriyor :D
Bende yıllardır 8.8.8.8 IPsiyle uğraşıyorum. Numaraları yan yatırdığımda daha ne kadar süreceği konusunda fikir sahibi oldum.