Host Editor

Reaksiyon puanı
189
Host dosyanızı basitce düzenlemek için kullanabileceğiniz ve tarafımdan geliştirilmiş bir uygulamadır.

Ayrıca eklediğim resimdeki youtube girdilerini yaparsanız youtube a sorunsuz bir biçimde girebilirsiniz.

Program çalışmak için .Net Framework 3.5'a ihtiyaç duyar. Eğer sisteminizde Microsoft .Net Framework 3.5 kurulu değilse uygulama açılmayacak ve hata verecektir.

54x3ih.jpg

:: Host dosyanızda sık sık değişiklik yapıyor musunuz?

İndirin : http://rapidshare.com/files/214238073/Host_Editor.zip.html

Yazılımcı : Özgün Çağrı AYDIN

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Sağolasın usta
En azından bildiğimiz bir programcı ve programı var elimizde artık..

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
sonuçta 1 kere düzenleme yapılacak bi daha ellenmicek ne gerek var programa?

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
O ıp adreslerinden biri senin galiba üstlerini kapatsaydın essnettools programı ile ıp adresinden pc kontrol edilebiliyor:DGaliba şu programı çalıştırma zamanı geldi.:D

Reaksiyon puanı
189
O ıp adreslerinden biri senin galiba üstlerini kapatsaydın essnettools programı ile ıp adresinden pc kontrol edilebiliyor:DGaliba şu programı çalıştırma zamanı geldi.:D
sen kısa şortla gezerken ben network administratorlüğü yapıyodum. oradaki bana ait olan 2 ip var biri local ip ki herkeste aynıdır diğeri de modemimin ipsi o da işine yaramaz çünkü yerel network'e ait. diğer ikisi de youtube un ip si onlara ne yaparsan yap. hatta istersen normal ip mi de vereyim hiç bir halt yapamazsın lamer arkadaşım....

EnziM

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Her zaman derim linux kullanıcıları ile uğraşılmaz linux kullananlar güvenlik network server konusunda bilgi sahibidirler.

Windows kullanıcıları 1 lamerin yazdığı mantığı ve çözümü çok basit programlara neden bu kadar güvenirler anlamış değilim windowsda kullandığınız programların kod olarak mantığını bile bilmiyorsunuz. Programda yazan tıkla pc yi hackle gibi yazılara güvenip nasıl oluyorda başkasının pclerine gireceğinizi düşünüyorsunuz anlamış değilim.

Reaksiyon puanı
189
önüne gelen eline bir ip geçiren kendini hacker zannediyo. acıyorum hepsinin haline...

nsgnc

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Süper program yapmışsın... Windowsa geçince deneyeceğim bunu.

Musty

Asistan
Reaksiyon puanı
1
sen kısa şortla gezerken ben network administratorlüğü yapıyodum. oradaki bana ait olan 2 ip var biri local ip ki herkeste aynıdır diğeri de modemimin ipsi o da işine yaramaz çünkü yerel network'e ait. diğer ikisi de youtube un ip si onlara ne yaparsan yap. hatta istersen normal ip mi de vereyim hiç bir halt yapamazsın lamer arkadaşım....

network admini olman ukalalık yapabileceğini göstermez. adam şakasına söylemiş bence. gülüp düzgünce acıklaman daha yakışık alırdı. forumun yaş ortalaması baya düşük.önünü keseceğine öğret... soğutma sevdir...

sivaspor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2
+1 :turned:
cgrszone cok agresif yazmissin.
Burdaki herkesten fazla bilgin olabilir ama bunun reklamini yapmaya gerek yok.
sonucta sen kisa donla gezerkende bu isi yapanlar vardi.

Musty

Asistan
Reaksiyon puanı
1
böyle bi cevabı da ancak sen verebilirdin.tebrik ediyorum seni...

Musty

Asistan
Reaksiyon puanı
1
seviye belli.sen kendine bi forum acıp orda oynasana abicim :)

Musty

Asistan
Reaksiyon puanı
1
özelden ip mi alırsın sen simdi cok korkuyorum :)) dehşete düştüm çılgın hacker :)

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Kimse kimsenin bilgisayar bilgisini ne iş yaptıgını bilmiyor kücümsememek gerek kimseyi arkadaşın dedigi gibi öğretmek gerek ama insanın sinirli anınada denk gelmiş olabilir tartısmayı uzatıp konuyu kirletmemek gerek

Program içinde teşekkürler

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Beyler tatsızlığa gerek yok :)
Yapmayın lütfen.

Musty

Asistan
Reaksiyon puanı
1
abicim derdim falan yok.bulmussun cocugu sov yapiyosun. sana adresi verdim.cevap bekleyemicem on saat forumda. sınavdan cıktım uykusuzum uyucam.msne gelecegin yok.kirletmek durumunda kaldım kusura bakmasın diğer arkadaslar.herkesten tek ricam sadece burda değil internette değil heryerde efendi olunsun.burda benden kücüklerim de var büyüklerim de aynı görüstedir eminim.efendi olalim.isimizi yapalim.yardimci olalim insanlara.sevelim sevilelim :) selametle

Reaksiyon puanı
189
tamam söyleyeceğini söyledin. ben alacağım cevabı aldım. rahatladıysan artık konu kaldığı yerden devam etsin...

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
Heheh ne ilginç bir tablo. :) Dedim ki Musty isimli arkadaş haklı biraz, sonra baktım durup durup yeniden dürtüyor :D Demek ki kendisi de eleştirdiği şeyden farksız. :)

Gerek yok böyle şeylere.. Excellent de daha bilgisayar kadar yaşı olmayan bir kardeşimiz, hoş görmek, açıklamak lazım. Cgrszone gibi kızmamak, Musty gibi eleştirdiği hataya kendisi daha feci düşmemek ve benim gibi böyle gereksiz konulara yazmamak gerekir. :D

Bu arada Cgrszone, kardeş bir host dosyası düzenleme programı için Net Framework 3.5 çok aşırı bir önkoşul değil mi yahu? Programı kendisi üç beş KB, ama Framework 200+ MB :D Zaten kurması da bazı PC'lerde neredeyse 1 saat sürüyor.

Senin canın .NET çalışmak istemiş, bizi alet olarak kullanma lütfen. :P Her ne kadar işe yarayacak bir program olmasa da programcı gözüyle bakıldığında pazarlamada sıfır değeri olsa da kaliteli bir çalışma.

crazyboys90001

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Host dosyanızı basitce düzenlemek için kullanabileceğiniz ve tarafımdan geliştirilmiş bir uygulamadır.

Ayrıca eklediğim resimdeki youtube girdilerini yaparsanız youtube a sorunsuz bir biçimde girebilirsiniz.

Program çalışmak için .Net Framework 3.5'a ihtiyaç duyar. Eğer sisteminizde Microsoft .Net Framework 3.5 kurulu değilse uygulama açılmayacak ve hata verecektir.

54x3ih.jpg

:: Host dosyanızda sık sık değişiklik yapıyor musunuz?

İndirin : RapidShare: Easy Filehosting

Yazılımcı : Özgün Çağrı AYDIN
kolaylık sağlayan bir program..hele hele türkiye şartlarında yaşayan internetciler için yararlı bir program..

Reaksiyon puanı
189
Bu arada Cgrszone, kardeş bir host dosyası düzenleme programı için Net Framework 3.5 çok aşırı bir önkoşul değil mi yahu? Programı kendisi üç beş KB, ama Framework 200+ MB :D Zaten kurması da bazı PC'lerde neredeyse 1 saat sürüyor.

Senin canın .NET çalışmak istemiş, bizi alet olarak kullanma lütfen. :P Her ne kadar işe yarayacak bir program olmasa da programcı gözüyle bakıldığında pazarlamada sıfır değeri olsa da kaliteli bir çalışma.

yazılımlarımı .net 3.5 üzerinde geliştirdiğim için malesef önkoşul. yüklemesi malesef uzun sürüyor ama bence her pc de olması gereken önemli bir paket. kullanmak isteyen arkadaşlara bahaneyle yükletmiş oluyoruz :D

Program zaten kar amaçlı değil keyfi yapıyorum. maksat bişeyleri kullanıcıya bırakmadan kullanımda ve ayarlamalarda kolaylık sağlamak.