Hoşlanıyor mu acaba

Yasemin/Yasemin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba ben şuan lise 1 gidiyorum bir erkek var onla 7 sınıftan beri aynı sınıftayız 8 sınıftan beri derslerde hep bana bakıyor , benim bile unuttuğum kendimle alakalı çok ince ayrıntısına kadar hatırlıyor bilemedim benden mi hoşlanıyor yoksa hoşlanmıyor mu
Ayrıca beden dersinde voleybol maçı yapıyoruz bana bazen öyle bir top atıyor ki bilerek abanıyor bide derdi ne acaba

ArdaGezgin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
50
senden hoşlanmasını en iyi sohbete göre anlamalısın yani seninle sohbette hangi konulara açıyor tam anlatırsan olayı daha iyi olur ayrıca beden dersinde voleybol maçında topa abanması seni etkilemek için yaptığını düşünüyorum ama %100 bir karar yok biraz sohbetine bak sohbet ederken gözüne bak yani heyacanlımı yoksa normalmi

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,970
Merhaba ben şuan lise 1 gidiyorum bir erkek var onla 7 sınıftan beri aynı sınıftayız 8 sınıftan beri derslerde hep bana bakıyor , benim bile unuttuğum kendimle alakalı çok ince ayrıntısına kadar hatırlıyor bilemedim benden mi hoşlanıyor yoksa hoşlanmıyor mu
Ayrıca beden dersinde voleybol maçı yapıyoruz bana bazen öyle bir top atıyor ki bilerek abanıyor bide derdi ne acaba
Utangaç bir tipe benziyor. Seviyor ama seni de yani bu yaşta fazla değil mi size sevgili vs.

Yasemin/Yasemin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
senden hoşlanmasını en iyi sohbete göre anlamalısın yani seninle sohbette hangi konulara açıyor tam anlatırsan olayı daha iyi olur ayrıca beden dersinde voleybol maçında topa abanması seni etkilemek için yaptığını düşünüyorum ama %100 bir karar yok biraz sohbetine bak sohbet ederken gözüne bak yani heyacanlımı yoksa normalmi
Benle çok konuşmuyor ama konuştuğunda gergin gibi geliyor bana yani benle rahat konuşmuyor

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Öğrenmek için onunla konuşman gerek. Bakışlarla olacak iş değil bu.

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,589
Bilerek abanma olayı erkeklere has bir şeydir :D Beden eğitimi dersinde futbol veya basketbol oynarken bilerek topu sevdiğin kıza doğru vurursun veya voleybol oynarken özellikle sevdiğin kıza atarsın gibi gibi :D

tolosain oğnuke

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
gidersin sorarsın, ve sonucu öğrenirsin, merak öldürür.

Son düzenleyen moderatör:

Rint

Profesör
Reaksiyon puanı
360
Kızlarda sever :) seviyorsan git konuş bence...

DKN NZY

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,183
Karşında kızarıyor konuşamıyor ve kekeliyorsa birde karşında güç gösterisi yapıyorsa muhtemel hoşlanıyordur
Ama bu devirde kızlar çok yüz vermediğimden red yersem diye korkup açılmıyordur