Hoparlörden çıt çıt sesleri ?!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TBM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TBM

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
358
Arkadaşlar iyi günler, umarım iyisinizdir. Son bir kaç gündür hoparlörümden çıt çıt sesi geliyor, internetten araştırdım elektrik kaynaklı olabilir denmiş. Hem 4+1 hem diğer sistemden denedim yine çıt pıt ses geliyor ve sinir bozucu bu durum. win 10 1607, win 8.1 falan hepsinde ses geliyor, ne yapmalıyım ? Kasayı eletriksiz bırakıp statik eletrik bile gitsin diye bekledim ama olmuyor. Müzik, film fark etmiyor. Ses kartını çıkarıp ana karttan aldım sesi gene aynı sorun devam.

Yardım lütfen.

H1ÇK1R1K

Doçent
Reaksiyon puanı
386
Arkadaşlar iyi günler, umarım iyisinizdir. Son bir kaç gündür hoparlörümden çıt çıt sesi geliyor, internetten araştırdım elektrik kaynaklı olabilir denmiş. Hem 4+1 hem diğer sistemden denedim yine çıt pıt ses geliyor ve sinir bozucu bu durum. win 10 1607, win 8.1 falan hepsinde ses geliyor, ne yapmalıyım ? Kasayı eletriksiz bırakıp statik eletrik bile gitsin diye bekledim ama olmuyor. Müzik, film fark etmiyor. Ses kartını çıkarıp ana karttan aldım sesi gene aynı sorun devam.

Yardım lütfen.
Hoparlör kablo ile mi bağlı, Bluetooth ile mi?

10021997

Öğrenci
Reaksiyon puanı
30
Kablo ile bağlıysa temassızlık olunca oluyor. Elektrik kablosu veya diğer kablolarında.

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,550

Yardım lütfen.
Hocam kulaklıkla hiç denediniz mi? Yani hoparlörler sağlam mı kontrol ettiniz mi? Kulaklıkla ses düzgün ise sorun hoparlörlerdedir...

TBM

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
358
Hocam kulaklıkla hiç denediniz mi? Yani hoparlörler sağlam mı kontrol ettiniz mi? Kulaklıkla ses düzgün ise sorun hoparlörlerdedir...

Aynı sorun var, hem ön giriş hem arka giriş. Dahi yenilerde olmaya başladı bu sorun. Bu aralar tüm windowsları deniyorum, 1607'de başladı, 8.1 de böyle oldu :(

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,550
Aynı sorun var, hem ön giriş hem arka giriş. Dahi yenilerde olmaya başladı bu sorun. Bu aralar tüm windowsları deniyorum, 1607'de başladı, 8.1 de böyle oldu :(
Anakart ses bobinleri mi zarar gördü acaba ?... Psu testi yapınız bir?

1587402691565.png

Bir de ramleri çıkarıp tekrar takmayı deneyebilirsiniz, tekli veya çiftli farklı denemeler ile... ramler zarar görmüş de olabilir.?.

TBM

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
358
Win 7'ye döndüm ses kesildi, sadece bazen tıkladığımda yapıyor. Ana kart g41mt s2pt acaba eski diye kaldırmadı mı diyeceğim ama o kadar win 10 kullandım sıkıntı olmamıştı. İlginç

TBM

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
358

bindokuz103

Asistan
Reaksiyon puanı
150
Bence bilgisayarın bağlı olduğu prizi değiştir. Bazen topraklamada sorun olunca o sesi yapıyor.

TBM

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
358
Bence bilgisayarın bağlı olduğu prizi değiştir. Bazen topraklamada sorun olunca o sesi yapıyor.

Prizde toprak bildiğim kadarıyla yok. Ama ilk defa bu ses başladı, daha önce yoktu. Win sistemlerini tek tek deneme yapmaya başlayınca geldi ses.

TBM

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
358
@PARAzitCELL test yaptım sorun olup olmadığı nası lanlayacağım ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

heee, hata tespit edilmedi yazı, psu testinde ekran kartı kullanıyor değil mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tüm testleri yaptım hata yok

Son düzenleme: