Hocam.com

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan axilik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

axilik

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar ben şahsen bu siteden birşey anlamadım. Çalışma prensibi olsun içerik olsun konu neyin falanı filanı... bi hocam puan var sanki ingiliz sterlini :lol: ayrıyeten üyelik için bayağı bi bekliyorsun.(kızsan ayrı konu :thumbup:) Neyse ben bu sitenin fazla bir albenisi olmadığını düşünerek :thumbdown:

yunasyus

Profesör
Reaksiyon puanı
6
değişik bi site ama facebook varken buna gerek varmı bilmem hep çakma işler yapıyolar biraz orjinal düşünmek lazım...:D:D:D

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
Hocam diyince şeçimler aklıma geldi :) CHPnin şöyle bir sloganı vardı: Yaparsa hoca yapar diye :D

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
Abi nefret etme sebeplerin bunlar mı :D.Aslında güzel sitedir :).

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
Acaba girsem mi girmesem mi? :D

Majeste

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Bir şeyi anlamamak ondan nefretmeyi gerektiriyorsa alkışlamak gerek seni. :) Bravo(!)

sdmh

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Üye olalım dedik ikinci soru üniversite ve bölüm. Mezun olmuş yada hiç okumamış olamayız sanki. Üyelikten vazgeçtik. Bu sefer firefoxda pencere kapanmıyor. Bu sefer firefoxu toptan kapat. Antipatik bir site

axilik

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Üye olalım dedik ikinci soru üniversite ve bölüm. Mezun olmuş yada hiç okumamış olamayız sanki. Üyelikten vazgeçtik. Bu sefer firefoxda pencere kapanmıyor. Bu sefer firefoxu toptan kapat. Antipatik bir site

majeste adlı arkadasım anlamadığım birşeyin başına asla oturmam. benim burada anlamadığım dediğim noktalarla senin anlatmak isteğin arasında fark var ki anlamadığın birşeyden nefret edemezsin...:sleep: işte arkadaş anlatmış karşılaştığı sorunları... sorunlar birikerek nefrete dönüşür... İstersen sayfalarca açıklarım sana bu konuyu... Saygılarımla...

Majeste

Profesör
Reaksiyon puanı
21
majeste adlı arkadasım anlamadığım birşeyin başına asla oturmam. benim burada anlamadığım dediğim noktalarla senin anlatmak isteğin arasında fark var ki anlamadığın birşeyden nefret edemezsin...:sleep: işte arkadaş anlatmış karşılaştığı sorunları... sorunlar birikerek nefrete dönüşür... İstersen sayfalarca açıklarım sana bu konuyu... Saygılarımla...
Dediğin gibi anlamadan nefret edemezsin. Ancak, anlamadım yazıp, "Nefret Ettiğiniz..." konusu altına yazman beni şaşırtmıştı. Eyvallah, ki arkadaş birkaç şeye değinmiş.

Düzenleme: Merak edip, üye olmadan çıkmaya çalıştım ve çıktım, bir sorun olmadı.

Ek olarak ben görüşümü nefret edilecek bir site değil olarak belirtmek isterim.

axilik

Profesör
Reaksiyon puanı
6
bu senin şahsi görüşün.. herkese kendi görüşünü empoze etmeye çalışmamalısın.. buraya isteyen istediğini saygı çerçevesinde yazar.. ayrıca herşeye de şaşırma sen bunlara şaşırıyorsan daha hiçbirşey görmemişsin...

Majeste

Profesör
Reaksiyon puanı
21
bu senin şahsi görüşün.. herkese kendi görüşünü empoze etmeye çalışmamalısın.. buraya isteyen istediğini saygı çerçevesinde yazar.. ayrıca herşeye de şaşırma sen bunlara şaşırıyorsan daha hiçbirşey görmemişsin...
Hocam yanlış anlama, herhangi bir kötü niyetim yok. Ancak bu yazın bana nefret etmek için nefret ediyormuş gibi yazılmış geldi. Ben de bunu madem anlamadın, nasıl nefret ettin diye yazdım. Saygısızlık olarak görme bu yaptığımı, ama ben bu yazına şaşırdım, ilginç geldi. Bu arada, tecrübe yarışına sokma beni :D bir şey görmemişsin diyerek. Kolay gelsin.

Reaksiyon puanı
2,148
Bana da daveti gelmişti sanırım üye olma aşamasında vazgeçmiştim :)

cuhadar

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Keşke hiç girişmeseydim üye olmaya. 3 güne bir mail atıyor üyelik durumunuz vs vs diye. Şifremi de unuttum. Mail de gelmiyor. şifre değiştirmek için. Lanet mesajı gönderdim hepsini lanet ettim gene de gönderiyorlar.

Paralı yapsınlar bari de niyetleri belli olsun.

gizemlilord

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Spam mail ile reklam yapma yoluna dahi başvurmuş bir sitedir. Geçen günlerde bir çok mail adresime tanımadığım isimde kızlar '' Fatma,Derya v.b. '' seni davet ediyor hocam.com'a die mailler bile geldi :D..

leamistad

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben oraya üyeyimde üyelik için beklememn için tişört alman lazım diyo eyi dedim hadi alim 20 tl verdim tişört falanda gelmedi ve bide üstüne yazdığım bi mesaja başkası küfür yazdı sonra bende karşılık verdim diye uyarı alıp daha sonrada engellendim şimdi 1 yıllık engelli bir üyeyim ordan :)

IPv6

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şu daveti bana atsana :D iyi kız düşürüyolarmış oradan :D

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
86fsE6t.png

Hocam da davetiye yok. üye olmak için başvuru yapıp kuyruğa giriyorsunuz. tabi o sıra bitmez :) ben 1 yıl bekledim çünkü :D
içeriden birisinin size 150bin puan karşılığında torpil yapması lazım. yada tişört gibi şeyler almanız lazım :)

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
En son 3 yıl önce giriyordum, sarmayınca bıraktım :D

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
beni aylardır bekletiyorlar, içerde neler olup bitiyor çok merak ediyorum :D

aschil

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Konuyu ziplaticam ama bunlara gittim TC no verdim sonra sıraya aldılar. TC no verdiğim için kendime kızıyorum şuan :(
Bunun bana zararı olurmu millet ?

Deffall

Doçent
Reaksiyon puanı
42
Toplanın açıklıyorum: :) Arkadaşlar bu sitenin amacı tamamen farklıdır.. Hocam.com a üye olmak erkek isen baya zordur.. Kadınsan bir nebze.. Şunu aklınıza getirmeyin.. Kadın profil açım sonra değişirim.. Yemezler değişmiyor.. Neysen osun.. Devam ediyorum.. Üyelik kısmında zaten arkadaş demiş okudugun üni ve bölüm.. Bu Platform zaten üniversite öğrencilerine özel açılmış bir platformdur.. Ee sitenin ne işe yaradığı yani amaç kısmıda az çok buradan anlaşılmıştır... :) Öğrenci hayati işte.. Paylaşımlar.. Yeri gelir eşya yeri gelir evin. Bu tarz şeyler.. Tabi günümüz gençleri buradan kendilerine daha çok f.ckbuddy blmaktadır... Bu amaçla kullanım en fazla görünen kullanımdır...

sekobaba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
güzel site üyeyim ama alt yapısı tırt kopuyor çoğu zaman

deq

Asistan
Reaksiyon puanı
1
güzel siteydi üni yıllarında aktiftim. üni gençler hala kullanırlar, güncel site.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Üniversite 1. sınıfta üye olmuştum. 5 yıl okudum üstüne 1 yıl geçti şuanda 52bin küsur sıradayım. Benim torunuma nasip olur girmek sanırım. Ya da mezun oldum diye üyeliği iptal ederler artık bilemiyorum. :)