Hırsızlar ATM'yi böyle çaldı.

temjelis

Asistan
Katılım
24 Mayıs 2010
Mesajlar
262
Reaksiyon puanı
5
Puanları
0
ABD'de bir mağaza içinde bulunan ATM cihazı hırsızlar tarafından çalındı.


Hırsız, kamyonete bağlanan kayışı ATM cihazının etrafına dolayarak yerinden çıkarmaya çalıştı ancak başarılı olamadı. Daha sonra ATM cihazını yerinden kendi çıkaran hırsız kamyonete yükleyerek kayıplara karıştı. Olaydan bir süre sonra polis tarafından bulanan ATM cihazından hırzıların para alamadığı öğrenildi. Hırsızlık anı güvenlik mağazanın güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.
Hırsızlık geçtiğimiz pazar günü Washington'daki Beaverton bölgesindeki bir mağazada meydana geldi. Yüzünü atkı ve bere ile kapatan hırsız ve arkadaşı kamyonette mağazının önüne geldi. Mağazanın kapısını elindeki çekiç ile vurarak açan hırsız daha sonra mağaza içinde bulunan ATM cihazının etrafına bir ucunu kamyonete bağladıkları kayışı doladı.
Diğer hırsız ise kamyoneti hareket ettirerek ATM cihazının yerinden çıkarmaya çalıştı ancak başarılı olamadı. Hırsız daha sonra ATM cihazını yerinden kendi çabaları ile çıkardı. Devirdiği ATM cihazını kamyonete yükleyen hırsız daha sonra olay yerinden diğer arkadaşı ile birlikte hızla uzaklaştı. Hırsızlık anı mağazanın güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi .
Hırsızların kamyonete yükleyip götürdükleri ATM cihazı birkaç saat sonra Beaverton'daki Hall Bulvarı'nda polisler tarafından bulundu. ATM cihazı kullanılamaz hale gelirken hırsızların içindeki parayı alamadıkları öğrenildi
Poli ekipleri güvenlik kamerasıları tarafından görüntülenen hırsızı yakalamak için araştırmalarını sürdürüyor.

KAYNAK

 

soner23

Profesör
Katılım
20 Mart 2008
Mesajlar
1,543
Reaksiyon puanı
62
Puanları
228
Buda haberin videosu
[video=youtube;up7f1Gm9mxw]http://www.youtube.com/watch?v=up7f1Gm9mxw[/video]
 

mr_rain

Guru
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
23,956
Reaksiyon puanı
441
Puanları
263
Adamların gözü dönmüş resmen
 

ahky

Profesör
Katılım
16 Kasım 2007
Mesajlar
4,548
Reaksiyon puanı
65
Puanları
228
Go go go:)
 

Darknes$

Rektör
Emektar
Katılım
13 Haziran 2008
Mesajlar
17,955
Reaksiyon puanı
351
Puanları
263
Bizim hırsızlarımızın eline su dökemezler:D
 
Üst