morofobik
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 6,912
Para bol zatenABD ye gidip çalış emekli ol Türkiye'ye gel !
Para bol zatenABD ye gidip çalış emekli ol Türkiye'ye gel !
İroni merak etmePara bol zaten
Benimki de ironiydi ?ama siz anlamadınız ?İroni merak etme![]()
1. KalabalıkNeden çini sevmiyorsunuz
Bu onlara göre normal ama .1. Kalabalık
2. Ucuz iş gücü
3. Kirli hava
4. Her haltı yiyorlar
5. Acımasız putperestler
6. Gizlilik yok devlet vatandaşlarının her şeyini bilmek istiyor.
Aklıma gelenler bunlar.
İneği kesip yememiz onlara canilik olarak gelmez bence adamlar kedi köperk yiyor inek yiyene cani demesinler bi zahmetBu onlara göre normal ama .
Örneğin siz ineği kesip yiyince bu olay hintlilere göre canilik oluyor biraz empati? ?
Işte bunu anlatmaya çalışıyorum fakat hintliler köpek eti yemiyorİneği kesip yememiz onlara canilik olarak gelmez bence adamlar kedi köperk yiyor inek yiyene cani demesinler bi zahmet
Evet onu Çinliler için yazdım herşeyi yeme olayını ama bu hintlilerin pis olduğu gerçeğini değiştirmez bence inek idrarı içiyorlardı bi araIşte bunu anlatmaya çalışıyorum fakat hintliler köpek eti yemiyor
EvetIşte bunu anlatmaya çalışıyorum fakat hintliler köpek eti yemiyor
Hindistan'da koronavirüsten korunmak için inek idrarı içtilerEvet onu Çinliler için yazdım herşeyi yeme olayını ama bu hintlilerin pis olduğu gerçeğini değiştirmez bence inek idrarı içiyorlardı bi ara
ÖğğğHindistan'da koronavirüsten korunmak için inek idrarı içtiler
Şöyle bırakıyorum ayrıntıları daha pis
ShsjsjhsHindistan'da koronavirüsten korunmak için inek idrarı içtiler
Bence hindistan çinden daha iyi en azından cami var. Müslüman var.1. Kalabalık
2. Ucuz iş gücü
3. Kirli hava
4. Her haltı yiyorlar
5. Acımasız putperestler
6. Gizlilik yok devlet vatandaşlarının her şeyini bilmek istiyor.
Aklıma gelenler bunlar.
Bunu biliyorum. Fakat orda nerdeyse 40 din var orda müsliman, hinduizm, budistler, karizma islam, sihizim vs. gibi dinler var. Kesin bunu yapanlar hinduizmlerdir.Hindistan'da koronavirüsten korunmak için inek idrarı içtiler
Çin de camide var müslümanda.Bence hindistan çinden daha iyi en azından cami var. Müslüman var.
Çinde 23 M müslüman varken Hindistan' da 172 M müslüman var yaklaşık olarak.Çin de camide var müslümanda.![]()
Dine göre ülke eleştirmiyorum.İki ülkede berbat.Çinde 23 M müslüman varken Hindistan' da 172 M müslüman var yaklaşık olarak.
Ben berbat olduğu kabul ediyorum.Dine göre ülke eleştirmiyorum.İki ülkede berbat.
yarasayı ve kediyi yemek sizce normal mi inşallah ya duyar kasıyorsunuzdur yada ironidirBu onlara göre normal ama .
Örneğin siz ineği kesip yiyince bu olay hintlilere göre canilik oluyor biraz empati? ?
Bencede ?yarasayı ve kediyi yemek sizce normal mi inşallah ya duyar kasıyorsunuzdur yada ironidir
^Bu onlara göre normal^fikirlerimi dikkate alacağınıza keşke yazdıklarımı da dikkate alsanız. Sözümün de hâlâ arkasındayım. Ne olarak algılıyorsanız algılayın. Söylemek istediğimi zaten diğerleri anlamıştır.yarasayı ve kediyi yemek sizce normal mi inşallah ya duyar kasıyorsunuzdur yada ironidir
İstersen Anlat.Hindistan'a gitmedim ama ona en yakın Bağcılar'a gitmişliğim var.
Çok iyiHindistan'a gitmedim ama ona en yakın Bağcılar'a gitmişliğim var.
Oranın yemeklerini yedin mi ? Yani tadına baktın mı ?Hintli youtuber çok takip ediyorum, insan davranışı, sokaklar, tepkiler, giyim modası falan aynı bildiğin.
Benimde orda sevdiğim oyuncular var ?Amir khanı severim.