Hiçbir program açılmıyor

Reaksiyon puanı
207
merhaba forumuma benim bir bilgisayarım var 2. kardeşim için windows 7'ydi geçen grub hatası verdi onu bilgisayarcıya götürdüm format atıp windows 8.1 kurmuş ve bir programa bazınca hata alıyorum sizce neden çoğu kişi ekran kartını göncelleyin diyor ama ben güncelleme yanlısı değilim amd radeon r5 m330 vardı benim asıl bilgisayarda güncelledim ve drop oluyor 10 saniyede bir çok canımı sıkıyor buda öyle olmasın diye güncellemek istemiyorum hata bu aşağıda
Ekran Görüntüsü (1).png

Ekran Görüntüsü (6).png

EFI Shell

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
19,245
merhaba forumuma benim bir bilgisayarım var 2. kardeşim için windows 7'ydi geçen grub hatası verdi onu bilgisayarcıya götürdüm format atıp windows 8.1 kurmuş ve bir programa bazınca hata alıyorum sizce neden çoğu kişi ekran kartını göncelleyin diyor ama ben güncelleme yanlısı değilim amd radeon r5 m330 vardı benim asıl bilgisayarda güncelledim ve drop oluyor 10 saniyede bir çok canımı sıkıyor buda öyle olmasın diye güncellemek istemiyorum hata bu aşağıdaEkli dosyayı görüntüle 139961
Sürücüler kurulu değil sanırsam. :)

Reaksiyon puanı
303
Abi Metro uygulamalar açılmıyor çünkü çözünürlüğü çok düşük, en az 1360x768 lazım.
İstersen bu netbook'a 1024x768 hack'i yaparak açılabilir.
Önce masaüstüne git ve Windows + R tuşuna bas.
Çalıştır yazan pencereye regedit yaz.
Sonra CTRL+ F tuşlarına aynı andaa yaz ve şunu bul: display1_downscalingsupported

Bulduktan sonra display1_downscalingsupported yazısına çift tıkla ve onu 0'dan 1 yap.
Ardından bilgisayarını yeniden başlat ve Ekran çözürünlüğünü 1024 x 768 yap.

Son düzenleme:

rover_xp

Profesör
Reaksiyon puanı
2,217
Aygıt yöneticisi>görüntü bağdaştırıcısına girin sağ tık>özellikler>Ayrıntılar a girin oradan alt kısımdaki comboboxtan donanım kimliklerini seçin. En üsttekini kopyalayıp internette aratın. Ekran kartı modeliniz çıkacaktır. Sonra ekran kartınızın orijinal sitesinden uygun sürücüyü indirip kurun. Ekran kartı modelinizi söylerseniz uygun sürücüyü atabilirim.
Edit : yazdığınızı görmemişim uygun sürücüyü bulup atacağım birazdan.

Reaksiyon puanı
207
Aygıt yöneticisi>görüntü bağdaştırıcısına girin sağ tık>özellikler>Ayrıntılar a girin oradan alt kısımdaki comboboxtan donanım kimliklerini seçin. En üsttekini kopyalayıp internette aratın. Ekran kartı modeliniz çıkacaktır. Sonra ekran kartınızın orijinal sitesinden uygun sürücüyü indirip kurun. Ekran kartı modelinizi söylerseniz uygun sürücüyü atabilirim.
Edit : yazdığınızı görmemişim uygun sürücüyü bulup atacağım birazdan.
adam kurmamış windows diyor

Reaksiyon puanı
207