Hiç Yolun Sonuna Geldik Dediğiniz Oldu Mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Usain
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Usain

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
15,170
Hani filmlerde olur ya bir an slowmotion...
İçinden dersin ki yolun sonuna geldim. Hayatınız film kareleri gibi gözünüzün önünden geçer.
Hikayelerinizi bekliyorum. Benimkini ileride uplamak için atacağım.

FlexsNutella

Doçent
Reaksiyon puanı
424
Güzel bir olayım var yerini söylemiyim halada arıyorlardır beni :D açık pazar gibi bir yer kimse yok bizde orda boş olduğunda oyun falan oynuyorduk ben bi gün aldım evden bıçağı ışıkları kesmeye başladım hepsini şalterini indirip kesiyordum birinin indirmeyi unutmuşum tam kestim bir parlama oldu aman Allah'ım o an gözümde tam dibindeydi kör oldum sandım bir patladı sonra gözümü açtım gözde sıkıntı yok bıçağa baktım yarısı parçalanmış halde buldum o gözümde olabilirdi ?

---- Mesajlar birleştirildi ----

Bir anım daha var bu biraz komik hani olur deniz kıyıları parçalanmış yosunlanmış kaygan olur ben bi gün dolaşıyorum arkadaşlarla baktım üstlerinden gidiyorlar bende yapıyım dedim üstüne atlamamla kaymam bir oldu biraz da yüksek tabi düşüyorum denizde de kayalar var birine denk gelsem öldüm bittim felç ama Allah'a şükür hiçbirine denk gelmedim daldım derine :D

Son düzenleme:

kmurat

Dekan
Top Poster Of Month
Reaksiyon puanı
3,939
Hastaneye yatırdılar. Akşam Doktor bey yanıma geldi ve kocaman bir gülümemeyle yüzünde, seni sabah erken uyandıracağız dedi ve gitti. O gece işte sabaha kadar "Her şey buraya kadarmış" diye düşündüm. Sabah ta vaz geçtiler. Senin durumun o kadar ciddi değilmiş dediler.

FlexsNutella

Doçent
Reaksiyon puanı
424
Anlamadım ama neyse :D erken uyandıracağız derken ne demek istiyor?

Benim bir anım daha var bu biraz korkunç kardeşimle oyun oynuyorduk kolumun arasına damarımın üstüne ip bağladı bende onu hızlıca çektim bir kırmızılaştı ora damar patladı samdım ağlaya ağlaya ölecem ölecem diye diye geçti öyle :D ?

O zamandan beri kan aldırmadım korkuyorum halada :D

Son düzenleme:

DKN NZY

Rektör
Reaksiyon puanı
10,183
Rüya gibi gördüm bekliyorum bakalım gelecek mi gelmeyecek mi

Reaksiyon puanı
142
Ben hiç umudumu kaybetmedim. Ölüm geldiği an ya da kafayı tahtaya vurduğumuz an anlarız o yolun sonunu.

Usain

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
15,170
Ben de uplayayım artık.
Birçok kez oldu ama en son olanını yazayım. Geçen yazın sonlarıydı galiba. Hava yağmurluydu. Ben de bisikletliydim ve sanki biraz sinirliydim, dikkatsiz ilerliyordum. Geçmem gereken 8 şeritli bir yol vardı.
İlk 4 şeriti geçtim, aradaki kaldırımı da hızla geçip diğer yola geçecektim ki hızla gelen tırı farkettim. Frene bastıktan sonra bisikletin kaydığını görünce işte o an slowmotionda yolun sonuna geldim dedim. Sonra her şey tekrar hızlandı ve biraz daha kayıp durdum. Sonra sakince yoluma devam ettim.
Hayattayım. :)

kmurat

Dekan
Top Poster Of Month
Reaksiyon puanı
3,939
Öleceğiniz gün bundan haberiniz olmaz. Ölecek hastaların bile çoğu ölümlerinden bir ay kadar süre önce birden kendilerini iyi his eder oluyorlar. Sonrası sürpriz oluyor.

epsilon06

Profesör
Reaksiyon puanı
2,078
Çok saçma bir durumdu ama bir lunaparkda gondola binmiştik arkadaşlarla gezi gibi bir şeydi yanımızda başkalarıda vardı gondolun başındaki adam içmiş kafası güzelmiş aleti normalden daha hızlı çalıştırdı daha dik bir pozisyona geliyordu yani. Benimde boyum kısa arkada değiliz ama gondol yukarı çıktığında her seferinde düşmemek için o kadar kasıldım ki ayaklarımı altta bir yere sabitlemeye çalışıyorum ama boyum yetmiyor bilirsinz sadece elimizle tutunduğumuz bir kısım var artık öyle bir hal aldı ki tepe taklak düşecez o orta bölgedeki tekerin ortasına dedim tabi bağırıyoruz bir yandan etraftakiler durdurun diye adama sesleniyor ama o birkaç dk çok kötü geçmişti benim için şimdi gondollardan korkuyorum eğlencez derken canımızı tehlikeye atmaya gerek yok özellikle çocuklarla binilmesi çok tehlikeli bence dikkatli olun derim.

DKN NZY

Rektör
Reaksiyon puanı
10,183
Öleceğiniz gün bundan haberiniz olmaz. Ölecek hastaların bile çoğu ölümlerinden bir ay kadar süre önce birden kendilerini iyi his eder oluyorlar. Sonrası sürpriz oluyor.
Geçen hafta bir haber geldi saat 2 yi geçiyordu yakın bir akrabamız vefat etti
Gittik ertesi gün gömdük eşi dediki aramış akrabalarıyla vedalaşmış bizide aramış ama babam görmemiş sonrada karısına ben bugün rüya gördüm öleceğim ölmessem 40 gün sonra ölürüm demiş ve öldü

Babaannemde amcamgile gitmişti
Demişki halama eve dönelim soba tüter bugün ölürüz demiş
Yola çıkmışlar reno 12 ile kaza yapıyorlar takla atıyorlar
Amcamın oğlu ve 2 halam sağlam çıktı paranparça arabadan sadece babaannem öldü derisi yüzülmüş asfaltta sürüklenmiş
Kafası ön camdan çıkmış
Ölüm geliyorum diye haber vwriyor

utkuversus

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
13,247
Merdivenlerden iniyorum, daha 20 basamak falan var bayagi dik birde.
Ayagim bir kaydi, dedim "Canimm dedecim seni cok ozlemistim zaten".
Uzun ince bir yolda gidiyorum resmen. 5 basamak falan bitti son anda korkuluklara asilip kendimi durdurabildim. Yoksa gitmistim oradan sag kurtulmam cok zordu.

Karsidan karsiya geciyorum kulagimda kulaklik. Bir taksi ama nasil frenledi adam resmen yanladi, ona ragmen siyirdi taksi. Son anda korna sesini duyup kendimi hizlandirmistim.

Sonuncusu daha da korkunc.
Ankara da sihhiye koprusunun altinda otobus bekliyorum. Kopru insaati var. Molozlar dokulmesin diye 2 koprunun arasina carsaf gibi bir sey serilmis. Ne kadar moloz varsa tutuyor.
Yagmur ile bir dustu o sey, resmen bir kaya parcasi, baktim uzerime geliyor. Kendimi geri cektim hafifce. Etraf toz duman ama. Baktim o parca ayagimin 1 santim onunde.

DKN NZY

Rektör
Reaksiyon puanı
10,183
Merdivenlerden iniyorum, daha 20 basamak falan var bayagi dik birde.
Ayagim bir kaydi, dedim "Canimm dedecim seni cok ozlemistim zaten".
Uzun ince bir yolda gidiyorum resmen. 5 basamak falan bitti son anda korkuluklara asilip kendimi durdurabildim. Yoksa gitmistim oradan sag kurtulmam cok zordu.

Karsidan karsiya geciyorum kulagimda kulaklik. Bir taksi ama nasil frenledi adam resmen yanladi, ona ragmen siyirdi taksi. Son anda korna sesini duyup kendimi hizlandirmistim.

Sonuncusu daha da korkunc.
Ankara da sihhiye koprusunun altinda otobus bekliyorum. Kopru insaati var. Molozlar dokulmesin diye 2 koprunun arasina carsaf gibi bir sey serilmis. Ne kadar moloz varsa tutuyor.
Yagmur ile bir dustu o sey, resmen bir kaya parcasi, baktim uzerime geliyor. Kendimi geri cektim hafifce. Etraf toz duman ama. Baktim o parca ayagimin 1 santim onunde.
Dikkatli olmasanız gitmiştiniz allah korusun