- Reaksiyon puanı
- 4,602
Midye o kadar güzel bir şey ki...Hocam berbat...
Midye o kadar güzel bir şey ki...Hocam berbat...
Midye kokoreç bana ters yememForumda çok fazla midye yemeyen veya yiyemeyen var. Sizi güzel bir midyeciye götürmek lazım, çok şeyler kaçırıyorsunuz.
İşin sonunda ölmeyeceğimi bilsem ve yeterli param olsa, hayatımın geri kalanını sadece midye ve kokoreç yiyerek geçirebilirim. Cipste buraya eklenebilir.Midye kokoreç bana ters yemem
Kokoreç dışındakileri para verseler yemem. O kokuya nasıl dayanıyorsunuz?..midye sevilmez mi? şımarıklık bu kokoreç,midye dolma mutlaka yenmeli kelle,paça çorbası işkembe çorbası mutlaka içilmeli beyran diye sulu yemek var güneydoğu yemeği o kesin yenmeli.
Domuz bana göre yenecek bir şey olmadığı için söylemedim bileDomuz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Domuz.
Aşktır aşk.Kokoreç dışındakileri para verseler yemem. O kokuya nasıl dayanıyorsunuz?..
Gece gece canım çekti ama çok pahalı be.Bamya.
Öyle yorumlar gördüm ki midyeler kokoreçler havada uçuşuyor. Abi yapmayın, yıkın şu ön yargılarınızı. O kadar güzel bir yemek olamaz. Yanına bir de buz gibi bir ayran ÖFFFFFF şu saatte 2 ekmek olsa yerim
Gece gece canım çekti ama çok pahalı be.
Daha demin çok büyük umutlarla karides yedim ve hayal kırıklığı yaşadım. Strafor köpük gibi bir şey la bu.
Ya söylemesi pek doğru değil ama biraz pahalı bir mekanda yedim. Kalitesi açısından bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Benim kafamda hayal ettiğinden tamamen farklı bir şey çıkması sorun.Güzel bir yerde yememişsindir. Bir de nasıl yediğin önemli. En lezzetlisi güveçte olanıdır mesela.
Ya söylemesi pek doğru değil ama biraz pahalı bir mekanda yedim. Kalitesi açısından bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Benim kafamda hayal ettiğinden tamamen farklı bir şey çıkması sorun.
Bende löp bekliyordum da sert bir şeydi biraz. Belki farklı tip bir şeydi tam emin değilim.Abi hakikaten enteresan insanlarız ya. Ulan mis gibi beyaz löp et. Daha ne istersin bir balıktan?
Bende löp bekliyordum da sert bir şeydi biraz. Belki farklı tip bir şeydi tam emin değilim.
Zevk meselesi biraz ya. Düz balıklar bana daha çok gidiyor.Normal löp etten azcık serttir. Olm bak 36 yaşındayım. Lise bittiğinde bir arkadaşı asker uğurlamasına gittik. Bir lokantada yemek yedik. Böyle dışarıdan bakınca kötü bir lokanta görünümündeydi. Ben orada yediğim karides güveci unutamıyorum ya.