- Reaksiyon puanı
- 16,633
Bu konuya ilk yazışımdan sonra bir deneyeyim dedim ama yok arkadaş yapamıyorum. ?Zeytini bende yiyemiyorum ?
Bu konuya ilk yazışımdan sonra bir deneyeyim dedim ama yok arkadaş yapamıyorum. ?Zeytini bende yiyemiyorum ?
Bu konuya ilk yazışımdan sonra bir deneyeyim dedim ama yok arkadaş yapamıyorum. ?
Yiyemedim zaten bir ufak tadına baktım ama yok arkadaş vücüt kabul etmiyor. ?Keşke denemeseydiniz hocam![]()
Ben tadına da bakamıyorum, Kokusu yetiyor ?Yiyemedim zaten bir ufak tadına baktım ama yok arkadaş vücüt kabul etmiyor. ?
Ben hiç Avokado yemedim. ?
Daha yeni 7 8 tane midye yedikten sonra bunu okumam peki ?Midye yemedim.
Bakıyorum da çok midye yemeyen var toplayıp götürmek lazım çok şey kaçırıyorlar. ?Daha yeni 7 8 tane midye yedikten sonra bunu okumam peki ?
Çok lezzetli oluyor çıkıp alacağım canım çekti ?Bakıyorumda çok midye yemeyen var toplayıp götürmek lazım çok şey kaçırıyorlar. ?
Benim burada güzel yapan olmuyor ya yoksa ben de koşa koşa gideceğim. ?Çok lezzetli oluyor çıkıp alacağım canım çekti ?
Kesinlikle öyle ben güzel yapan yer keşfettim hem de evin çok yakınında ?Bakıyorum da çok midye yemeyen var toplayıp götürmek lazım çok şey kaçırıyorlar. ?
Midye ve şırdan. Yemeyi de düşünmüyorum.Ben hiç Avokado yemedim. ?
Mardin'e uçak bileti aldıracaksınız bana. ?Kesinlikle öyle ben güzel yapan yer keşfettim hem de evin çok yakınında ?
Gerçi bir rivayete göre midyeciler hep Mardinliymiş ben de zaten orda yaşıyorum?
Hava da mis gibi he bugünlerde 10 numara olur ?Mardin'e uçak bileti aldıracaksınız bana. ?
Suşi kokoreç ahtapot yengeç karides ile domuzu nasıl bir tutuyorsun? ahtapot güzel olur kalamar da... domuzu aklı olan kimse yemesin zaten bütün insanlığa haram o...Suşi kokoreç ahtapot yengeç karides domuz ... Şimdi öyle sorunca insanın aklına gelmiyor
Zeytin yenmez mi ya? Bazen evde yiyecek bir şey kalmayınca alırım bir kase zeytin, gömerim hepsini. Siyah-yeşil farketmiyor ikisini de ölümüne yerim. Dibinde kalan yağı içtiğimi bile hatırlarım.Yiyemedim zaten bir ufak tadına baktım ama yok arkadaş vücüt kabul etmiyor. ?
Yav Kerem Bursalısın tabi öveceksin zeytini.Zeytin yenmez mi ya? Bazen evde yiyecek bir şey kalmayınca alırım bir kase zeytin, gömerim hepsini. Siyah-yeşil farketmiyor ikisini de ölümüne yerim. Dibinde kalan yağı içtiğimi bile hatırlarım.
Zeytinle yaşadığım sıcak dakikaları bir kenara bırakırsak ahtapot hiç yemedim, çok merak ediyorum.
Zeytinin faydaları çok hocam, Tekirdağ Şarköy zeytini de efsanedirYav Kerem Bursalısın tabi öveceksin zeytini.
Zeytin nefretim ve beni bırakın...
Yok hocam yok yapamıyorum ben. 2 Hafta önce arkadaş zoruyla ağzımı sürdüm ama yok geçmiyor boğazdan.Zeytinin faydaları çok hocam, Tekirdağ Şarköy zeytini de efsanedir, en sevdiğim kahvaltılık yiyecek zeytindir, yapmayın
![]()
Forumda çok fazla midye yemeyen veya yiyemeyen var. Sizi güzel bir midyeciye götürmek lazım, çok şeyler kaçırıyorsunuz.
Mesajlarına bakarak zeytin sevmediğine kanaat getirdim.Yok hocam yok yapamıyorum ben. 2 Hafta önce arkadaş zoruyla ağzımı sürdüm ama yok geçmiyor boğazdan.![]()
Fikrimde diretiyorum.Ne seçiciymişsiniz arkadaş.![]()
Hiç kaçırdığımı zannetmiyorum.teşekkür ederimForumda çok fazla midye yemeyen veya yiyemeyen var. Sizi güzel bir midyeciye götürmek lazım, çok şeyler kaçırıyorsunuz.![]()
Hocam berbat...Forumda çok fazla midye yemeyen veya yiyemeyen var. Sizi güzel bir midyeciye götürmek lazım, çok şeyler kaçırıyorsunuz.![]()