Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hayır. Aşkın hiçbir yüzü kötü değildir. Tabi, gerçek aşktan bahsediyorum, korsanlarından değil. Benim aşkım korsanmış, onunki gerçekmiş. Bu yüzden hatayı ben yaptım, azabını ben çekiyorum. Ama herşeyi şimdi anlıyorum.
Var. Dediğim gibi, aynı binadayız. Bunları ona söylediğimde inanmayacaktır. Daha doğrusu ben söylemek istemiyorum. Nasıl anlatsam? Bir kere çok büyük bir ayıp ettim, şimdi kalkıp bunları söylemek... Bilmiyorum, onun için birşey ifade edeceğini sanmıyorum.
O zaman önce onun inanacağına sen inanacaksın, ondan sonra gidip ona herseyi teker teker anlatacaksın. Dua etki yakınında ya uzaklaşırsa sen birşeyler için harekete geçmeden. Izdırabı bitirmek senin elinde, bence boşuna vakit kaybetme. Aşkını lisansla bir an önce
abi suların biraz daha durulmasını bekle. ama takipte olduğunu hissettir öyle kolay bi iş gibi görünmüyor zaten... Sabır. Eğer gerçekten sevmişse seni bekler başka erkeğe filan giderse sallarsın zaten yapacak bişi yok..
Bide bildiğim bişey var bunuda unutma, hayatta yaptığın şeylerin pişmanlığı zamanla geçer ama yapmadığın şeylerin pişmanlığı ölene kadar geçmez.
eğer o hatayı yapmasaydın bir ömür boyu içinde kalacak belki daha zamansız bi anda patlayacaktı.Ama şimdide diğer arkadaşlarında dediği gibi bi şekilde ki bunu en iyi sen bilirsin onu tanıyan sensin, gidip anlatmazsan işte o pişmanlık ömür boyu yakanı bırakmaz..
Git konuş ne olursa olsun en azindan umudun kalmaz şimdi en azindan içinde seni yiyip bitiren bi umut var belki affeder dusuncesı var onu kafandan cıkar yasadıgın cogu seyı bende yasadım ama enınde sonunda son durak 3 senelık sevgılım oldu
abi suların biraz daha durulmasını bekle. ama takipte olduğunu hissettir öyle kolay bi iş gibi görünmüyor zaten... Sabır. Eğer gerçekten sevmişse seni bekler başka erkeğe filan giderse sallarsın zaten yapacak bişi yok..