Mr.Scout
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 238
Eee napıyoruz açılıyor mu klan?
ben de gelirim.Ama kurarsak iyi olur gelirim
Az önce sildimMerhabalar,
Çocukluğunuzda ya da gençliğinizde Clash Of Clans oynadınız mı?
Ya da şu anda oynayanlar kimler?
bende gelirimSdn klanımı kursak ?
Al benden de o kadarYaklaşık 6 senedir oynuyorum ama artık eskisi gibi sarmıyor, klanda ve küresel kaldırılmadan önce özellikle geceleri güzel muhabbetler dönerdi, sabahlara kadar kupa ve ganimet kasmaya uğraşırdık ama şimdi ganimeti toplayıp ve 1- 2 savaş yapıp çıkıyorum.
Küresel kesinlikle geri gelmeli :/Yaklaşık 6 senedir oynuyorum ama artık eskisi gibi sarmıyor, klanda ve küresel kaldırılmadan önce özellikle geceleri güzel muhabbetler dönerdi, sabahlara kadar kupa ve ganimet kasmaya uğraşırdık ama şimdi ganimeti toplayıp ve 1- 2 savaş yapıp çıkıyorum.
Bu saatten sonra geri gelmez artık. Zaten oyun kitlesi baya bir azaldığı için geri getireceklerini sanmıyorum.Küresel kesinlikle geri gelmeli :/
Klan adı: Adana01 8 level herkese açık limit yok arkadaşlar gelebilirsiniz..Vallahi 4 tane hesabım vardı 1ni sattım 1nin mailini de şifresini de unuttum diğer ikisi ile devam ediyorum yıllardır var sıkılıyor bırakıyor sonra geri başlıyorum fln 2 3 oldu şimdi geri başladım. Bakıyorum da herkes gelirim diyor klan kuran yok klanım Dreed's herkese açık nickim SLayer zaten diego ve ben varız sadece gelenleri beklerim yok ayrı bir Sdn ismi olsun derseniz de gelirim