Hey tanrım orda mısın yaşanır burda nasıl...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sourena
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sourena

Doçent
Reaksiyon puanı
188
Bilen var mı nasıl bu ülke de bu aşağılıkların içinde yaşanır diye? Birilerini ezmekten yorulmadınız mı? Hırsınız bitmedi mi? Ben de ezilenden oldum bu yaşımda bu yaşta ki birinin asla olmaması ve milletin çok tuhaf gördüğü yerdeyim...

Şunu mutlaka izleyin :

Dora

Dekan
Emektar
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
9,802
Konuş benimle

umutbitti

Asistan
Reaksiyon puanı
33
Bu ülkede yaşayan insanın değeri yok. Devlet kendi insanını eziyor, halk fakirleşiyor, devleti yönetenler rüşvet yiyor. Ekonomi zaten batmış, daha bugün adamlar daha çok para kazanmak için ülkenin saatini değiştiriyor. Ülke her tarafıyla tamamiyle istifa etmiş durumda. Keşke Türkiye'de doğmasaydım.

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,240
Sakin konuşun yeter...
Konu ebediyyen açık kalır.

Dora

Dekan
Emektar
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
9,802
Umut bence dememiz gereken şey keşke 1923te 13 yaşında şanslı bir çocuk olsaydım

Sourena

Doçent
Reaksiyon puanı
188
Sakin konuşun yeter...
Konu ebediyyen açık kalır.
Kuralları dikkate alalım daha fazla birbirimizi üzmeyelim çok yoruldum.. Yorulduk..

---- Mesajlar birleştirildi ----

Bu ülkede yaşayan insanın değeri yok. Devlet kendi insanını eziyor, halk fakirleşiyor, devleti yönetenler rüşvet yiyor. Ekonomi zaten batmış, daha bugün adamlar daha çok para kazanmak için ülkenin saatini değiştiriyor. Ülke her tarafıyla tamamiyle istifa etmiş durumda. Keşke Türkiye'de doğmasaydım.
Umutlar asla ölmez sadece azalır. Adımı bana anlatma...

Son düzenleme:
Reaksiyon puanı
91
3 yıl sonra mesaj biraz garip ama? bende Amerika'da falan yaşamak istiyom ama doğuma büyümeli Amerikalı olmadığım için oraya gitsem de boş o yüzden malesef doğuştan sansisiz ??