Psikolojik toparlanmak?

Sourena

Doçent
Reaksiyon puanı
188
Nasıl olur bu 7 aydır nasıl yaşıyorum tam bilmiyorum bile paramparça sanki her şey nasıl toparlarım bunu....Nasıl toparlanır insan... Hey tanrım orda mısın yaşanır burda nasıl? Düşünemiyorum bile doğru dürüst bu yüzen toparlanamıyorum galiba...Ve çabuk inciniyorum ama çok güçlüyüm kendimle çelişiyorum galiba... Çok bir zaman eğil 1 yıl önceki halimin psikolojisine bir dönebilsem...Bilmiyorum çok kötüyüm artık bir insan bu yaşta ötenazi gibi şeylere bakar mı ya...

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,240
Nasıl olur bu 7 aydır nasıl yaşıyorum tam bilmiyorum bile paramparça sanki her şey nasıl toparlarım bunu....Nasıl toparlanır insan... Hey tanrım orda mısın yaşanır burda nasıl? Düşünemiyorum bile doğru dürüst bu yüzen toparlanamıyorum galiba...Ve çabuk inciniyorum ama çok güçlüyüm kendimle çelişiyorum galiba... Çok bir zaman eğil 1 yıl önceki halimin psikolojisine bir dönebilsem...Bilmiyorum çok kötüyüm artık bir insan bu yaşta ötenazi gibi şeylere bakar mı ya...
Terapiste gidip içini dökebilirsin. İstediğin her şeyi dökebilirsin ona. Sorunların o zaman çözülebilir. Yeter ki kendini iyi anlat.

Dora

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,804
Blind gittiğin yol, yol değil :D Çeki düzen ver artık kendine. Becerebiliyorsan ailenden kop, büyük olmayan bir şehre kaç 1-2 hafta sürün sonra düzenini orada kur. Beynin boş, için rahat olur. Bak o Istanbul seni içine çekip yiyecek. Orada doğdum büyüdüm 24 yaşında oradan kaçtım ve huzura erdim. O şehir emiyor, kaç kurtar kendini. Psikolojinin temeli burada yatıyor.

O psikologa bir gün gittim. Delirdim ben ölmek istiyorum çok sıkıcı her şey dedim tamam gel seni Bakırköy'e kapatalım dedi. Yapabilirsen ben hazırım hadi dedim. O bile dalga geçti. Sen kendi doktorun olmak zorundasın :)

Sourena

Doçent
Reaksiyon puanı
188
Şundan 1 yıl önce ya çok değil 1.. Her hafta 1 2 film izleyen biri şimdi 6 aydır izlemiyor... Herşey yarım kalmış gibi..

mrdeltoid

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Herkes mükemmel hayat yaşayacak diye bir şey yok. İntiharı deneyebilirsin.

mrdeltoid

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Son düzenleme: