Hesabımı silin lütfen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

İkaya

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
60
Merhaba, forumu eleştirince uyarı veren ve her türlü eleştiri konusunu türlü bahanelerle onaylamayan, özelden itiraz edince de cevap vermeyen moderatörlerin bulunduğu bu çöplükte durmaya katlanamıyorum. Yerden yere vurduğunuz technopat’ın bile her gün açılan yüzlerce ağır eleştiri konusunu onaylaması kaliteyi zaten belli ediyor. Resmen 30-40 tane çocuğun eline kalan ve bir dediği bir dediğini tutmayan moderatörlerin bulunduğu bu yerden ayrılmak istiyorum. Hesabımı silin lütfen.

Andromedavor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,339
daha dün gelmişsin :tearsofjoy: :tearsofjoy: :tearsofjoy: :tearsofjoy: :tearsofjoy: :tearsofjoy: Allah'ta seni güldürsün
Arkadaşı alalım burdan :)

Hakantoris

Profesör
Reaksiyon puanı
1,242
Merhaba, forumu eleştirince uyarı veren ve her türlü eleştiri konusunu türlü bahanelerle onaylamayan, özelden itiraz edince de cevap vermeyen moderatörlerin bulunduğu bu çöplükte durmaya katlanamıyorum. Yerden yere vurduğunuz technopat’ın bile her gün açılan yüzlerce ağır eleştiri konusunu onaylaması kaliteyi zaten belli ediyor. Resmen 30-40 tane çocuğun eline kalan ve bir dediği bir dediğini tutmayan moderatörlerin bulunduğu bu yerden ayrılmak istiyorum. Hesabımı silin lütfen.
Bildiğim kadarıyla modertörlerin silmesi haricinde hesabını kendin dondurabiliyorsun. Güle Güle :d

The Judge

Profesör
Reaksiyon puanı
5,180
Sorun yaşamış olduğunuz bir kişiden ötürü "ler" ekini de kullanarak tüm yöneticileri zan altında bırakamazsınız!

Technopat'ı yer yer eleştirsek de yerden yere vurma gibi bir durum söz konusu değil!

Profil ayarlarınızdan hesabınızı kendi isteğiniz ile silebilirsiniz!
Kısa bir süre sonra isteğiniz gerçekleştirilecektir!

İkaya

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
60
30-40 tane veledin içinden gelir beni bulurlar zaten. Acaba mesajımda komik bir şey Mi var?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sorun yaşamış olduğunuz bir kişiden ötürü "ler" ekini de kullanarak tüm yöneticileri zan altında bırakamazsınız!

Technopat'ı yer yer eleştirsek de yerden yere vurma gibi bir durum söz konusu değil!

Profil ayarlarınızdan hesabınızı kendi isteğiniz ile silebilirsiniz!
Kısa bir süre sonra isteğiniz gerçekleştirilecektir!
Trturkeytr ve dora gibi modlarla sorun yaşadığımı belirteyim o zaman. Başka modların hakkını yemeyelim.

babapuro

Asistan
Reaksiyon puanı
137
30-40 tane veledin içinden gelir beni bulurlar zaten. Acaba mesajımda komik bir şey Mi var?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Trturkeytr ve dora gibi modlarla sorun yaşadığımı belirteyim o zaman. Başka modların hakkını yemeyelim.
ben hackerim hesabını kapatcam merak etme 1 saat sorna bekle kodlarım buga girdi :D

Dora

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,812
Forumda Türkçe yanlış kullanıldığı için rapor gönderen arkadaşımız yazım yanlışını kendi yapınca uyarı alıyor. Biz suçlu oluyoruz.
Forum içinde forumu kötüleyerek üyelerimizi başka kanallara yönlendiriyor. Biz suçlu oluyoruz.
Konulardan bağımsız alakasız yorumlar gönderiyor. Biz suçlu oluyoruz.
Moderatör ile arasında geçen özel sohbeti forumda yaymak istiyor. Onay vermiyoruz. Biz suçlu oluyoruz.
Biz eleştiriye açığız. Hatalarımızı kabul ederiz. Özrümüzü dileriz. Örneklerimiz mevcut.
Son açtığınız konu uygun olsa Forum Hakkında bölümünde aktif olurdu.

Mazimizi iyi biliyorsunuz fakat IP adresiniz temiz. Hakkınızda çokça şikayet aldım, IP adresiniz çakışmadığı için hiç bir işlem yapmadım. Ama isteğiniz yerine getirilecektir.

Hesap silinmez, rızanız doğrultusunda uzaklaştırma verilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...