Heron Skandalının şok Görüntüleri!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Heron skandalının şok görüntüleri!

Gediktepe'ye saldıran PKK'lıların 15 gün önce görüntülendiği ortaya çıktı!.. Ancak Heronlar teröristleri vurmadan gidiyor!..

Gediktepe Sınır Karakolu'na yapılan baskınla ilgili ihmal istihbarat raporuyla sınırlı değil.

PKK'lıların saldırıdan 15 gün önce sınır girişinden itibaren insansız hava araçları Heronlar tarafından görüntülendiği belirlendi. PKK'lıların Heronlar tarafından tesbit edilmesi üzerine bölgeye gelen helikopter gruba ateş etmeden geri dönüyor.
PKK'LILAR SINIRDAN SIZIYOR
Taraf'ın ulaştığı iki saatlik görüntüler 3 Haziran 2010 tarihine ait. Yani Gediktepe baskınından 15 gün önce çekildi. Heronlar, 3 Haziran 2010 günü saat 03:20'da sınırdan sızan PKK'lıları görüntülemeye başlıyor. Görüntülere göre PKK'lılar üç grup halinde saat o4:o6'da toplanıyor. Bu sırada yaklaşık 100 kişilik grup, katır ve silahlarıyla adım adım takibe almıyor.
Görüntüler, Genelkurmay Başkanlığı başta olmak üzere 30 ayrı birime aynı anda canlı olarak gönderiliyor. Gediktepe baskınım yapacak olan PKK'lılann yaptığı her hareket en ince detayına kadar kaydediliyor.
HELİKOPTER GERİ DÖNÜYOR
Herondan gönderilen görüntü üzerine, PKK'lıların sınırdan giriş yaptıkları bölgeye bir helikopter gönderiliyor. PKK'lıların toplanmaya başladığı N 3719 263, E 42 59 140 koordinatı helikoptere bildiriliyor. Bölgeye giden helikopterden PKK'lılar hiç rahatsızlık duymadan altışar kişilik gruplar halinde yollarına devam ediyor.

Görüntülerde PKK'lıların helikopterden saklanma gereği duymamaları da dikkat çekiyor. Dikkat çeken başka bir nokta ise koordinatlar verilmesine rağmen helikopter herhangi bir atış yapmadan birliğine geri dönüyor.
KATIR SIRTINDA SİLAH
Helikopterin ayrılmasından sonra Heron PKK'lıları adım adım izlemeye devam ediyor. Gece intikal yapıldığı için PKK'lılann zaman zaman tek koldan hızlandığı görülüyor.

Gece çekimi olmasına rağmen, PKK'lılann tüm hareketleri, geçiş noktalan ayrıntılı olarak tesbit ediliyor. Görüntü kayıt işleminin canlı olarak tüm birimlere aktarılması saat 00:30'a kadar devam ediyor. Ancak herhangi bir önlem alınmıyor.
Canlı yayında sınırı geçen PKK'lılar, katırlara yükledikleri ağır silahlarla Gediktepe'ye baskın düzenleyerek geri dönüyor.

KAYNAK

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Dicek söz yok ne desek boş bunun hesabını sadıkta vermelidir halk!

Cloakengaged

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
147
Ancak Heronlar teröristleri vurmadan gidiyor!..

Heron teröristi nasıl vursun yav alttaki gibi predatorlerden sanıyorsunuz heralde..

mq1_predator_uav.jpg

heron budur : http://img257.imageshack.us/f/dotz07030704smallcroppell7.jpg/

ve konu verildi : http://forum.shiftdelete.net/gundem...-oncesi-pkklilarin-kare-kare-goruntuleri.html

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24

cih@n3458

Asistan
Reaksiyon puanı
2
orduda bu kadar hain var ve or general rütbesinde :teröristi çoban zanneden,köylüyü terörist diye öldüren..

S_T_A_L_K_E_R

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Hani Dünya'nın en güçlü kara ordusuna sahiptik? Kıçı kırık daha doğru düzgün silahı, eğitimi olmayan terörist denen sürüngenleri öldüremiyoruz. Öldüremiyor muyuz yoksa öldürmüyor muyuz? Ne yazık ki artık askere olan güvenim azalıyor. Yanlış anlaşılmasın sınırda veya nerede olursa olsun çatışan, üstten emir bekleyen, 20 yaşında vatani görevi için askere gidenden değil, onları yönetenlerden bahsediyorum.

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
452
Güzel ülkemin, devletin sırtından geçinip anca darbe planlamayı bilen güzel ordusu

ahky

Profesör
Reaksiyon puanı
65
Niye haberi tam okuyup yorumlamıyorsun ki ? Heronlar koordinat vermiş , türk savaş helikopterleri o bölgeye gitmiş hiç bir şey yapmadan geri dönmüşler ...

Bence sen kaçırmışsın , haberin başında yazıyo ya
"Ancak Heronlar teröristleri vurmadan gidiyor!." diye,arkadaş da haklı olarak Heronlar vuramaz demiş...

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Hemden Yargısını verdiniz Olay'ın ne Kadar Basitmiş Ya

Call Of Duty Oyunu Sanıyonuz Herhalde Bunu ..

"aaa Oyunda Bir Bug Var Helikopter Ateş Etmiyooo"

:(

Cloakengaged

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
147
haberi tam okudum yazan kişi orayı yanlış yazmış heronlar vurmamış sanan olmasın diye yazdım kişisel değil :d

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Ya bu olayın çok büyük bir tepki çekmesi lazımken , hiç gündeme gelmiyor , çok ilginç geliyor bana harbi , içimizdeki bölünmeyi gösteren bu haberi , her yere yaymamız gerekli değil mi sizcede ? Herkes bilinçlenip , birşeylere tepki göstersinki , artık bir düzelme yoluna girelim ya . 20 yaşındaki gencecik kardeşlerimiz , darbecilik oynuyanların yüzünden ölmesin .

ikspi

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Halk arasında konuşulanlar resmi olarak belgeleniyor. İktidar partisine askerle çok uğraşıyor diye kızıyordum. Az bile uğraşıyormuş. Kendi içindeki pislikleri temizlemiyorsa temizlenen biri bulunur.
Teröristi göripte öldürme emri vermeyen komutana gelince.... Bu gibi pisliklere vatan için askerlik görevi yapan askerlerimiz saygı gösteriyor. İşin en kötü tarafı böyle kafirler ölünce "şehit" diye geçiyor.

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Halk arasında konuşulanlar resmi olarak belgeleniyor. İktidar partisine askerle çok uğraşıyor diye kızıyordum. Az bile uğraşıyormuş. Kendi içindeki pislikleri temizlemiyorsa temizlenen biri bulunur.
Teröristi göripte öldürme emri vermeyen komutana gelince.... Bu gibi pisliklere vatan için askerlik görevi yapan askerlerimiz saygı gösteriyor. İşin en kötü tarafı böyle kafirler ölünce "şehit" diye geçiyor.

Dostum 30 tane birime canlı olarak gönderilmiş bu kamera görüntüleri , oda çok önemli bir nokta zaten , 30 birim bunları görüpte 30 biriminde bir yetkilisi sesini çıkartamadıysa , bizim durumumuz hakikaten içler acısı , acilen tsk daki hainleri bulup deşifre edip , bu pislikleri tsk dan arındırmamız lazım

emptyheart

Profesör
Reaksiyon puanı
25
ordu içindeki hainler temizlenmeden bitmez bu iş
asıl pkk lılar askeriyenin iiçinde
çıkarlarına uymuyor tabii
askeri bile bile öldürüyo katil komutanlar

sakallıoğlu

Profesör
Reaksiyon puanı
1
orduda bu kadar hain var ve or general rütbesinde :teröristi çoban zanneden,köylüyü terörist diye öldüren..

Bak bu konuda esaslı bir yorum yapacaktım, lakin o kadar da vaktim yoktu, derken sizin yorumu okuyunca BUDA BENİMKİNE EŞDEĞER dedim ve :thumbup: ...katıldım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...