Herkese ucretsiz seedbox

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yorfa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

semihelmali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeş şu sitenin kullanımını resimli de dediklerini yaptığımı düşünüyorum ama hiç bir değişme yok

pumperking

Profesör
Reaksiyon puanı
3
millet dikkat edin büyük boyutta bir torrent indirince justseed.it download linklerini vermiyor.ve kendi torrentinizi bilgisayarda indirmeye kalktığınızda eşler arasında justseed.it (italya bayraklı) görebiliyosunuz.

sagokafkefkasva

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Fadeaway davetiye tekrar gönderildi. mail adresini kontrol et. yapamayan arkadaşlar altta iki resim ekledim. yapmanız gereken pek birşey yok zaten. Oldukça basit. Üstte verdiğim linkten üye olduktan sonra options tıklayın ve birinci resimdeki ayarları yapın. ardından torrents'e tıklayıp seed-upload etmek istediğiniz torrent dosyalarını ikinci resimdeki gibi ekleyin.

8nvt.jpg

uubv.jpg

justlive4life

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Bu tür yeni seedboxlar torrent hesabınızı banlatabilir haberiniz olsun. Özellikle yabancı kaliteli trackerlarda seedboxınızın ip adresini falan profilinizde belirtmeniz gerekiyor.
Ayrıca büyük bir dosyayı indirip de site seed sitesi patlarsa bu seferde HNR yüzünden hesabınız durdurulabilir. Sıkı takip etmeniz gerekir sitenin ofline online durumunu.
E dolayısı ile gereksiz risk.

fadeaway

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yok ya ben artık davetiye istemiyorum junk maile gitmiş davetiye geldiğinin farkına varamıyoruzki hemende iptal oluyor uploadım 30mb ama kullanıcak yer bulamıyorum üyelik kapalı hep :)

sagokafkefkasva

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
burdan davetiye istedikten sonra burayı kontrol etseydin davetiyeyi gönderdiğimi anlayıp gelen mailinde farkına varırdın. son kez gönderiyorum yarına kadar zamanın var üye oldun oldun, olmadın artık benim yapabileceğim birşey yok :)

justlive4life

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Bu tür yeni seedboxlar torrent hesabınızı banlatabilir haberiniz olsun. Özellikle yabancı kaliteli trackerlarda seedboxınızın ip adresini falan profilinizde belirtmeniz gerekiyor.
Ayrıca büyük bir dosyayı indirip de site seed sitesi patlarsa bu seferde HNR yüzünden hesabınız durdurulabilir. Sıkı takip etmeniz gerekir sitenin ofline online durumunu.
E dolayısı ile gereksiz risk.
Merhabalar,
Justseed sitesinden ücretsiz seedbox kullanımı sitemizde yasaklanmıştır. Justseed sitesinin kendi için de müşterileri kandırmak amacıyla fake upload dediğimiz sahte yüklemelere yol açmaktadır. Bu da sitemizde kesin suretle banlanma sebebine yol açmaktadır. Bu sorunu tespit ettiğimiz için sitemizde kullanımını engelledik. İllegal yöntemlerle kullananların hesapları sorgusuz kapatılacaktır.
Şimdiye kadar justseed kullananların Yönetimle İletişim bölümünden hangi sunumları ve kaç gb UP yaptıklarını belirtmeleri ve mevcut hesaplarından torrentleri kaldırmalarını önemle rica ederiz.

Arena-TR Yönetimi

Ben size demedim mi?

unuttum123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ne kadar güvenilir deneyen var mı?

güvenilir arkadaşlar. ben kullandım can çekişiyodu torrentim. iki dakikada bitti.

https://justseed.it/register/index.csp

bu benim referans kodum eğer bununla üye olursanız 20 gb kazanırım.

adminlere not :) referans kodu paylaşmanın yasak olup olmadığını bilmiyorum :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

status running durumundayken mi iniyor torrent ?

evet bu durumda çalışıyodur. '' stopped'' yazıyorsa durdurulmuştur.

justlive4life

Doçent
Reaksiyon puanı
18
güvenilir arkadaşlar. ben kullandım can çekişiyodu torrentim. iki dakikada bitti.

https://justseed.it/register/index.csp?ref=gejngrvxgk

bu benim referans kodum eğer bununla üye olursanız 20 gb kazanırım.

adminlere not :) referans kodu paylaşmanın yasak olup olmadığını bilmiyorum :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

evet bu durumda çalışıyodur. '' stopped'' yazıyorsa durdurulmuştur.

sagokafkefkasva

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
valla bu site sayesinde 3 türk bir yabancı torrent sitesinde 600 gb'dan fazla upload yaptım. gayet düzgün çalışıyor. arena-tr biraz sorunlu olduğundan (bu aralar site 2-3 defa kapanıp tema-düzen falan birşeyler değiştirdiler) ve ordaki raitom gayet iyi olduğunda orda kullanmadım ama diğer sitelerde yine yasaklı olmasına rağmen kullandım ve hiçbirşeyde olmadı, uploadlarda tam olarak eksiksiz şekilde yansıdı. şimdi bandwith'im bitti yaptığım ratiolarda bana fazla fazla yeterli olduğundan uğraşmayı bıraktım. 4 türk bir yabancı siteye üyeyim. bu site sayesinde hiç bir sitede ratio sıkıntısı gibi derdim kalmadı :D yalnız siteyi bantgenişliği bittiğinden beri yaklaşık 3 haftadır kullanmıyorum. şimdi bakıyım dedim. sanırım sitede iki şey değişmiş. birincisi fiyatlar yarı yarıya düşmüş. ikincisi yukarıdaki yorumlardan anladığım kadarıyla sanırım artık bedava üyelerin private trackerlarda upload yapmasına izin vemiyorlar. ee bizim sitelerin hepsi private tracker olduğunda işinize yaramayacak sanırım. birde bu sahte upload kısmını siteye sormuştum. bana bunun onlarla bir ilgisi olamdığını deluge'un çok iyi çalıştığının kantılandığını yazmışlardı. sorun justseedit client'ından kaynaklıydı, yeni olduğundan çok verimli çalışmıyordu ve sahte upload yapıyormuş gibi görünüyordu. ben de options'tan torent client olarak deluge seçtim ve dediğim gibi 3 tük bir yabancı sitede yasaklı olmasına rağmen sorunsuz şekilde kullandım :)

sagokafkefkasva

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hayır ücretsiz üyelik. referanslardan kazandığım bandwithle ile bu kadar uplaod yaptım.

RAMMSTEIN18

Asistan
Reaksiyon puanı
14
nasil calisiyor bu yahu sunu yaziyor bana

Sorry, Fuge.it is currently running into capacity issues with our free servers. Please try again later or purchase a paid plan to immediately transfer with a priority 500 Mbit servers.