Herkese ucretsiz seedbox

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yorfa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

giyotin6

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
doğrulamadan yana sıkıntım yoktu. sanırım siteye girerken anonymox açıkmış onu kapatınca üyeliği kabul ediyor :)

sagokafkefkasva

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar elimde 3 adet arana tr davetiyesi var. şimdiye kadar sitedeki kullanıcılara verdiğim davetiyeler ratio nedeniyle hep banlandı ve daviteyelerim boşuna gitti. Şimdi arena tr davetiyesi isteyen arkadaşlar varsa üstte linkini verdiğim siteye üye olup bana haber verirse davetiye verebilriim. 3'ten fazla kullanıcı olursa çekiliş yaparım kimin şansına çıkarsa. en azından hem ben seedboxta 20 gb daha bantgenişliği kazanırım hem davetiye alan arkadaşın ücretsiz seedboxu olur uploadla uğraşıp ratio sıkıntısı çekmez. http://img837.imageshack.us/img837/4600/pdfz.jpg

sagokafkefkasva

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İlk mesajda linkini verdiğim isteye üye olmanız gerekiyor önce. üye olduktan sonra haber verin, kontrol edip sizi listeye eklerim. 2 gün sonra cuma günü eğer 3 kişiden fazla olursa çekilişle az olursa direk onlara davetiyeyi verecem. üye olmak 5 dk'ınızı almaz zaten.

efnandiren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şu ratio olayında anlamadığım bi şey vardı site seed yaptığımızı nasıl anlıyor çok merak ettim ama bu sitenin böyle olması iyiymiş

sagokafkefkasva

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bildiğim kadarıyla (yanlışta olabilir) her torrent dosyası üyeye özel olarak iniyor. indirdiğiniz torenti utorent veya üstte linkini veridğim seedboxa atarsanız. o dosya arena tr'ye bağlanıp efnandiren şu dosyayı indiriyor, şu kadar gönderiyor diye rapor ediyor. bu şekilde down-up miktarlarınız sayılıyor.

tertip

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arena davetiyesini aldımda ama Davetiye Kodu Hatalı. Lütfen Kontrol Ederek Tekrar Deneyiniz.
hatasını verior

sagokafkefkasva

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şimdi baktım yabancı siteler sağolsun yeteri kadar referans toplamışım ya :) alttaki siteye üye olup arena tr davetiyesi isteyen söylesin hemen veriyim. 3 adet var. ahmtozdmr ve giyotin6 isterseniz size de verebilirim. https://justseed.it/register

nightmare1453

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
walla ratio sıkıntım olmadığı ıçın hıç ıhtıyaç duymadım seedboxa falan şimdi buna torrent attıgımız zaman kaçla seed edıyo bu ve nezamana kadar beleş :)

sagokafkefkasva

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
walla ratio sıkıntım olmadığı ıçın hıç ıhtıyaç duymadım seedboxa falan şimdi buna torrent attıgımız zaman kaçla seed edıyo bu ve nezamana kadar beleş :)
her zaman beleş. mesela üye oldun 20 gb bantgenişliği veriyor. o 20gb indirdin upload ettin doldu, gelecek ay tekrar 20gb daha veriyor. üye olduğun sürece her ay 20 gb beleş kullanabilirsin. fazla upload'ın kimseye zararı olmaz hem kullanıcı grubun yükselir torrent sitelerinde istek falan yapabilirsin, hem insanlar hızlı indirir.paylaşım güzeldir. ttnet hızı da malum insan göndermeye utanıyor o hızla :D sitenin hızına gelecek olursak alttaki resim anlatıyor sanırım durumu. siteyi bugün kullanmaya başladım ve daha 24 saat dolmadan 20 gb civarı upload yaptım. normalde ben bu uploadı 20 günde zor yapıyordum :D http://img839.imageshack.us/img839/8454/89uj.jpg

Torrenttr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Registrations disabled atm, please try again soon

DIYOR SUAN UYE OLUNMUYOR BEKLIYECEGIZ ARTIK (((((((

sagokafkefkasva

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynen kardeş, kaç arkadaş aynı şikayette bulundu. site daha beta olduğu için bazen öyle aksilikler oluyor. yakında düzeltirler. ama istersen arena tr davetiyesi veriyim. sonra tekrar denersin önemli değil.

semihelmali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben üye oldum ama nasıl kullanıldığını çözemedim birileri anlatabilir mi?

TBM

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
358
referansta sen ne kazanıyorsun ben ne kazanıyorum ?

TBM

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
358
status running durumundayken mi iniyor torrent ?

sagokafkefkasva

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
üye olan arkadaşlarla teşekkürler ve hayırlı olsun.

@Tmac sen üye olunca 20 gb kazanıyorsun sonra her referans olduğun kişi başına 20 gb daha kazanıyorsun. yani sen üye olduğun an 20 gb bantgenişliği kazanıyorsun, ben sana referans olduğum için bende mevcut 20 gb'mın üzerine bir 20 gb daha kazanıyorum. bu 20 gb ise torrenti download-uploadlardan gidiyor. 20 gb dolduğunda ay sonuna kadar bekliyorsunuz diğer ay bir 20 gb daha veriyor ve sınırsız olduğu söyleniyor yani her ay 20 gb upload yapabilrsin.

@fadeaway davetiye gönderildi, mail adresini kontrol et.

@semihelmali öncelikle yorumlardan zaten anlamışsındır site daha çok yeni ve beta olduğu için sorunlar çıkabiliyor. bazen açılmıyor, bazen çok yavaş açılıyor bazen kayıt gibi sorunlar çıkıyor bu yüzden siteyi kullanırken sabırlı olmak gerekiyor. açılmazsa 5 dk sonra dene açılır gibi. şimdi siteyi kullanmak utorrenti kullanmaktan farkı yok. yalnız siteyi kullanmadan önce ufak bir ayar yapman gerkiyor. options kısmına gelip (check this if you want to participate in private torrents) kısmını işaretleyin. default ratio kısmını da 0 yapın ve change tıklayın. ayarlar bu kadar. sonra utorentle aynı. torrent sitesinde örneğin arena tr'den atıyorum demir adam filminin torentini masaüstüne indirdiniz. şimdi siteden torrents kısmını tıklayın üstte add (ekle) kısmına tıklayın orda gözat'tan masaüstüne (veya nereye indirdiyseniz) indirdiğiniz torrent dosyasını seçin. sbu kadar. site o dosyayı alıp indirip, göndermeye başlayacak. yalnız dikkat etmeniz gereken seedbox upload için leecher'ı (dosyayı indiren sayısı) çok olan torrentleri ekleyin. genelde yeni torrentlerde seed az leech çok oluyor. o torrentleri seedboxa eklerseniz çok fazla upload yapabilrsiniz. yine takıldığınız bir konu olursa söyleyin gerekirse resimli anlatım yaparım.

nightmare1453

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
her zaman beleş. mesela üye oldun 20 gb bantgenişliği veriyor. o 20gb indirdin upload ettin doldu, gelecek ay tekrar 20gb daha veriyor. üye olduğun sürece her ay 20 gb beleş kullanabilirsin. fazla upload'ın kimseye zararı olmaz hem kullanıcı grubun yükselir torrent sitelerinde istek falan yapabilirsin, hem insanlar hızlı indirir.paylaşım güzeldir. ttnet hızı da malum insan göndermeye utanıyor o hızla :D sitenin hızına gelecek olursak alttaki resim anlatıyor sanırım durumu. siteyi bugün kullanmaya başladım ve daha 24 saat dolmadan 20 gb civarı upload yaptım. normalde ben bu uploadı 20 günde zor yapıyordum :D http://img839.imageshack.us/img839/8454/89uj.jpg

hmm ben 20 gb indirme göndermede sınırsız diye anlamıştım göndermede 20 gbmış :) walla hacı 20gb yükleme yapıcam diye uyelikle müyelikle uğraşamam :D zaten çoğu sunum altın oluyor gerenk yok yani :) atıyorum 100gb indiriyosun 10gb download bile yansımıyo hesabına :D hadi eywallah bu arada referanslardan kaç gb topladın merak ettim :)

sagokafkefkasva

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sen bilirsin dostum, ben 4 torrent sitesine üyeyim hiçbirinde ttnet hızıylada olsa ratio sıkıntım yok. ama yine de bu seedbox'la uğraşıyorum. sonuçta ben indirirken iyi, ama gönderirken ne uğraşacam zaten altın düşüncesiyle torrent kullanırsak, seed'i az torrentlerde niye inmiyor bu lütfen seed edin demeyede hakkımız yok. tabi bu benim düşüncem. Ben seed etmek için uğraşmasam sen uğraşmasan nasıl iner bu dosyalar :)

edit: bu arada siteye yeni üye olan arkadaşlar şimdilik yeni torrent eklenmiyor sanırım, yarına kadar düzeltirler. önceki mesajda yazdığım gibi site daha çok yeni ve beta olduğundan hatalar mevcut kullanırken sabırlı olmak gerekiyor. ama kardeşlerim dosyaları yüksek hızda indirsin diye ben uğraşmaya razıyım, diğer arkadaşlar gibi ratio sıkıntım yok uğraşamam demem :biggrin:

nightmare1453

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
belki haklı olabilirsin ama ben öyle düşünmüyorum. eğer site hergün bilmem nekadar tıklanıyosa reklam alıyosa vip parası topluyosa her sunumada server desteği vermesi lazım yani bence seedbox site yöneticilerinin işi bizim işimiz değil. ayrıca ben seed etmeyelim demedim :) ben indirdiğimin iki katını gönderiyorum zaten ;)

sagokafkefkasva

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=1359]NightmarE[/MENTION] arena tr gibi kaliteli siteler çoğu torrente sunucu desteği veriyor ama tahmin edersiniz ki hepsine yetişmelerine imkan yok, bizimde katkımız olmalı. Sizinde tabiki katkınız oluyordur. ben genel olarak yamzıştım aslında. çünkü bazıları gerçekten uğraşmıyor hatta bazıları sahte upload yapmaya çalışıp banlanacak kadar kötüler.
[MENTION=66559]emresezin[/MENTION] davetiye gönderildi. 2 gün içinde üye olmazsan davetiyenin geçersiz olur, ona göre. bu arada son 1 davetiye kaldı.

TBM

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
358
site şu aralar pfffff

sagokafkefkasva

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
işte beta olduğu için arada bir oluyor öyle. bu arada sitede referans link vermek yasakmı ya :huh: verdiğim linkler değiştirilmiş :biggrin: neyse önemli değil eğer hala siteye kayıt olacak arkadaşlar varsa ve referans kodumu isterlerse özel mesaj atabilirler. bu arada abdullahsarıkaya@hotmail.com ve emregokcimen@gmail.com davetiyeler gönderildi ama hala üye olmamışsınız. yarına kadar üye olmazsanız bildiğim kadarıyla davetiyeler geçersiz oluyor. Siz bilirsiniz :)