Herkese ucretsiz seedbox

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yorfa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yorfa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
umarım yasak degildir ve ceza almam ama bilgi vermek istedim.

Arkadaşlar vereceğim bu site size 10gb trafik alanlı ve 5gb depolu bi seedbox hesabını ücretsiz bir şekilde sunuyor.

anlatıma gelecek olursak önce

https://fuge.it

siteye giriyoruz sağ üstten Create Accounttan Nickname parola vs alanlarımızı giriyoruz ve ücretsiz SeedBox hesabımız aktif edilmiş oluyor. mail hesabınızdan onaylamayı unutmayın.İyi Kullanmalar..

Not: Aynı Ip den birden fazla hesap almaya çalışmayın ikiside banlanıyor çünkü

Daywalkerr

Asistan
Reaksiyon puanı
6
umarım yasak degildir ve ceza almam ama bilgi vermek istedim.

Arkadaşlar vereceğim bu site size 10gb trafik alanlı ve 5gb depolu bi seedbox hesabını ücretsiz bir şekilde sunuyor.

anlatıma gelecek olursak önce

https://fuge.it

siteye giriyoruz sağ üstten Create Accounttan Nickname parola vs alanlarımızı giriyoruz refferer kısmına ise test5 yazıyoruz ve ücretsiz SeedBox hesabımız aktif edilmiş oluyor. mail hesabınızdan onaylamayı unutmayın.İyi Kullanmalar..

Not: Aynı Ip den birden fazla hesap almaya çalışmayın ikiside banlanıyor çünkü

konu alıntıdır

Üye oldukta nasıl kullanacaz? :) ve hızları nedir acep

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
[MENTION=19025]AliA[/MENTION] biraz önce kitledigin konudan geldim buraya:D bu link e mozilla güvenilir degil diyor bunuda kitle.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Bende bir şey demedi. :P

Sıkıntısı olan yazsın, uçuralım. :)

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Opera da da bişe demedi demekki sorun benim mozilldaymış linkinden günahını aldık boş yere:P

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
ne kadar güvenilir deneyen var mı?

ÇamurAbi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam ben indirdiğim torrenti indiremiyorum, ne yapmak gerek ki.
hemen aktif olmuyor her halde hesap yada ben göremiyorum o kısmı.

.torrenti ekledim, indirdi seedbox a; ben oradan çekemiyorum ama..

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
[MENTION=75364]dgncn[/MENTION] gel hocam bi göz at fikrini dile getir :D

ÇamurAbi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dh sitesinde bir kişi şuanda çalıimadığını, dosya indirilemediğini belirtmiş.
bende kurcalayınca dosya indirmenin extra özellik olduğunu buldum.
yani tam seedbox olarak kullanamıyoruz, sadece bizimle birlikte seed edebliyor.

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
@dgncn gel hocam bi göz at fikrini dile getir :D
Torrentday sitesinde 5 gb boyutu var diye denedim. Referansından üye olan her kişi için 10 gb ek trafik kazanıyorsun. Şu an 10 gb trafik sürem bitti diye dosya aktivitesini durdurdu.

Tam olarak bir inceleme yapamadım ama 5 günü doldurmayı bekliyorum. Dosyalar yüklendikten 5 gün sonra transferler siliniyor demişler ama bakalım sadece bir seferlik miydi promosyon gibi yoksa her 5 günde bir trafik sıfırlanacak mı merak ediyorum. Torrentday üstünden göndermede 2 dosyada toplam 5mb/s gördüm.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
Torrentday sitesinde 5 gb boyutu var diye denedim. Referansından üye olan her kişi için 10 gb ek trafik kazanıyorsun. Şu an 10 gb trafik sürem bitti diye dosya aktivitesini durdurdu.

Tam olarak bir inceleme yapamadım ama 5 günü doldurmayı bekliyorum. Dosyalar yüklendikten 5 gün sonra transferler siliniyor demişler ama bakalım sadece bir seferlik miydi promosyon gibi yoksa her 5 günde bir trafik sıfırlanacak mı merak ediyorum. Torrentday üstünden göndermede 2 dosyada toplam 5mb/s gördüm.
şu anlık sıkıntı yok anladığım kadarı ile üyelik alalım o halde :)

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
şu anlık sıkıntı yok anladığım kadarı ile üyelik alalım o halde :)
Üyeliği benim referanstan al henüz almadıysan. :D İlk üye olduğumda çalışmıyordu üyeliği aldığımdan 1-2 gün sonra çalıştı. Nedenini bende bilmiyorum. :)

black-hawk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar seedboxa indirdikten sonra bilgisayara çekebiliyomuyuz ?...

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
Üyeliği benim referanstan al henüz almadıysan. :D İlk üye olduğumda çalışmıyordu üyeliği aldığımdan 1-2 gün sonra çalıştı. Nedenini bende bilmiyorum. :)
aldığımda aynı nickname mi hocam öyle alayım :)

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
ben olayı tam anlamadım upload için ilk indirmesi mi gerek :D

byneco

Asistan
Reaksiyon puanı
1
dosya inşyor da ne kadar güvenlidir tartışılır

Daywalkerr

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Yaw beyler şimdi dosya indiriyor seed ediyor lakin seedbox tanıtma gibi bir işlem yapıyor muyuz?Çünkü ratiom felan değişmiyor kullanmayı bilmediğimden soruyorum nasıl bizim seedboxtan upload yaptığımızı bilecekler

Bir de seedboxta nasıl indirmeden dosya upload edebiliriz? croos seed ?

Max2Life

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ratio ya yansıdıgı yok, kaldıki son indirdiğim torrentler arasında da listemiyor, sahte midir nedir bişi anlamadım bu işten 1 dk dolmadan 10 gb trafik doldu. üstelik diskspace kısmına bakın bunu 14.73 kb dosya indirerek yapmış. Acaba sadece bende mi böyle?? Seed yapıpta torrent hesabına upload olarak yansıyan ratio 'su değişen var mı? :confused1:

Traffic
Used: 10.41 GB
Available: -423.27 MB

Disk Space
Used: 14.73 KB
Available: 5.00 GB

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
torrentten indirdiği dosyaları çekebiliyorsunuz zip dosyası haline getiriyor ben şahsen indirdim.Çok güzel birşey amerika gibi ülkelerde torrentle indirme biraz daha zor olduğu için torrentten bu siteye burdan kendine zip halinde çekmesi güzel olmuş ayda 15 dolar amerikadakiler için çok cüzzi bir rakam.

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Sitede 5 gb gönderdiğim gözüküyor ratio ya 100mb gönderim yansıyor dandik mi ayarları mı var yoksa

TBM

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
358
ratio ya yansıdıgı yok, kaldıki son indirdiğim torrentler arasında da listemiyor, sahte midir nedir bişi anlamadım bu işten 1 dk dolmadan 10 gb trafik doldu. üstelik diskspace kısmına bakın bunu 14.73 kb dosya indirerek yapmış. Acaba sadece bende mi böyle?? Seed yapıpta torrent hesabına upload olarak yansıyan ratio 'su değişen var mı? :confused1:

Traffic
Used: 10.41 GB
Available: -423.27 MB

Disk Space
Used: 14.73 KB
Available: 5.00 GB

bende de bu oldu

sagokafkefkasva

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Daha önce paylaşıldımı bilmiyorum, baktım görmedim, paylaşıldıysa kusura bakmayın. Torrente meraklı arkadaşlar justseedit sitesi üye olan herkese aylık 20 gb bantgenişliği veriyor. Torrente yeni arkadaşlar için oldukça işine yarayacağını düşünüyorum. Ratio sıkıntısı çekmezsiniz, site sizin yerinize upload yapıyor. tek yapmanız gereken üye olduktan sonra torrent kısmından bilgisyara indirdiğiniz torrent dosyasını ekleme. ardından site torenti indirip upload etmeye başlıyor. referans üyelik linki: Kendi aldığım sayfa görüntüsü: http://img818.imageshack.us/img818/3986/2rkg.jpg

https://justseed.it/register/index.csp

sagokafkefkasva

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben teşekkür ederim, eğer sitede sorun yaşarsanız yardımcı olmaya çalışırım, ben ilk üye olduğumda torrentler başlamıyordu siteye ingilizce sorunu bildirdiğimde bugün düzelttiler. Benzer sorun yaşayan arkadaşlar olursa yardım etmeye çalışırım.

giyotin6

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gecen hafta uye olacakken sıkıntı cikmisti. Tekrar deniyorum.