Hayırlı olsun ikiniz içindeAz önce paylaştığım yazıda bana destek cikanlarin hepsine teşekkür ediyorum. Şu aşk konularında benim gözümü açtınız. Kızla bı sure konusmayip onun mesaj atmasını bekliyecegim dediğiniz gibi...
Eyvallah reiss adamsın desteğin için de sana ayrıca teşekkür ederimHayırlı olsun ikiniz içinde
Az önce paylaştığım yazıda bana destek cikanlarin hepsine teşekkür ediyorum. Şu aşk konularında benim gözümü açtınız. Kızla bı sure konusmayip onun mesaj atmasını bekliyecegim dediğiniz gibi...
Aynnen öyle kral bakalım bı hayırlısı olsunAynen öyle kankam onun bir sana yaklaşımını gör böyle sanki istiyor gibi şeyler yapıyorsa yardırr ama öyle yapıp birde ben seni arkadaşım olarak görüyordum derse kes konuşmaya daha da bir şey bekleme hayırlısı kankam![]()
Ama olmasını isterim sen sevmişsin çünkü kankamAynnen öyle kral bakalım bı hayırlısı olsun
Konu kapandı başlıktan dolayı kapatıldı kanki bide bugün başladım uygulamayaFarklı konu açıp niye teşekkür ediyorsunAynı konuda yazabilirdin sonuçta
![]()
Tamamdir kral haber vereceğim bide bana özelden yazabilir misin sana bu uygulama hakkında bi kaç bir şey soracağım daAma olmasını isterim sen sevmişsin çünkü kankam
(OLDUĞI ZAMAN HABER VER)
iyi forumlar![]()
16 yaşındayım reis desteğin için eyvallahDostum yaşın ufak belli ki sana şu tavsiyeleri verebilirim.Sana 1 kere hata yapan bi daha yapar ve hiç kimse vazgeçilmez değildir bunları hiç aklından çıkarma daha mutlu olursun.