Herkese teşekkürler

EnisALP

Öğrenci
Reaksiyon puanı
24
Az önce paylaştığım yazıda bana destek cikanlarin hepsine teşekkür ediyorum. Şu aşk konularında benim gözümü açtınız. Kızla bı sure konusmayip onun mesaj atmasını bekliyecegim dediğiniz gibi...

batuhanis1

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Aynen öyle kankam onun bir sana yaklaşımını gör böyle sanki istiyor gibi şeyler yapıyorsa yardırr ama öyle yapıp birde ben seni arkadaşım olarak görüyordum derse kes konuşmaya daha da bir şey bekleme hayırlısı kankam :)
Az önce paylaştığım yazıda bana destek cikanlarin hepsine teşekkür ediyorum. Şu aşk konularında benim gözümü açtınız. Kızla bı sure konusmayip onun mesaj atmasını bekliyecegim dediğiniz gibi...

EnisALP

Öğrenci
Reaksiyon puanı
24
Aynen öyle kankam onun bir sana yaklaşımını gör böyle sanki istiyor gibi şeyler yapıyorsa yardırr ama öyle yapıp birde ben seni arkadaşım olarak görüyordum derse kes konuşmaya daha da bir şey bekleme hayırlısı kankam :)
Aynnen öyle kral bakalım bı hayırlısı olsun

Andromedavor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,339
Farklı konu açıp niye teşekkür ediyorsun :) Aynı konuda yazabilirdin sonuçta :confused:

EnisALP

Öğrenci
Reaksiyon puanı
24
Farklı konu açıp niye teşekkür ediyorsun :) Aynı konuda yazabilirdin sonuçta :confused:
Konu kapandı başlıktan dolayı kapatıldı kanki bide bugün başladım uygulamaya
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama olmasını isterim sen sevmişsin çünkü kankam
(OLDUĞI ZAMAN HABER VER)
iyi forumlar :)
Tamamdir kral haber vereceğim bide bana özelden yazabilir misin sana bu uygulama hakkında bi kaç bir şey soracağım da

KarabelaGustavo

Asistan
Reaksiyon puanı
52
Dostum yaşın ufak belli ki sana şu tavsiyeleri verebilirim.Sana 1 kere hata yapan bi daha yapar ve hiç kimse vazgeçilmez değildir bunları hiç aklından çıkarma daha mutlu olursun.

EnisALP

Öğrenci
Reaksiyon puanı
24
Dostum yaşın ufak belli ki sana şu tavsiyeleri verebilirim.Sana 1 kere hata yapan bi daha yapar ve hiç kimse vazgeçilmez değildir bunları hiç aklından çıkarma daha mutlu olursun.
16 yaşındayım reis desteğin için eyvallah