• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Herkese merhabaaa

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ea-GTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ea-GTR

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben kemal 15 yaşındayım , diyarbakırlıyım ve diyarbakırda oturuyorum , bayağı bi zamandır siteyi takip ediyordum , forumu ise sadece ana sayfadaki kulağa hoş gelen konu başlıklarına tıklayıp konuyu okuyarak görüyordum , üye oliim dedim :)

Hoşgeldin üye olmakla iyi yapmışsın :)

Aynen bende kemal kardeşimizin gibi sitesi "Forumdaki son başlıklar" bölümünden takip ediyordum. Son günlerde üyelik açılma konuları gördüm ve en son açtığımda üyelik alımı başlamıştı. Olalım dedik , olduk :)

Sende Hoşgeldin Coreyy

Cümleten hoşgeldiniz :)

18690_39_TEK%20%C3%87AY.jpg

Hoşgeldiniz arkadaşlar

Sizleri aramızda görmekten mutlu olduk

İkinizde hoşgeldiniz, iyi forumlar

davetiye sisteminin kalkmasıyla yeni üyeler aramıza katılmaya başladı :)
hoşgeldiniz gençler:D

@mertgenc86 , @teknolojikulübü,@soner23,@byefsane,@mai nai,@mr_rain42,@darkness

hepinize teşekkür ederim , hoşbulduk :) , coreyy teşekkürler , sende hoşgeldin :)
bu aralar derslere asılıyorum , o yüzden fazla aktif olamıyacağım , özellikle 15 tatil ve yaz tatildinde bağımlı olurum forumlara ..:)

bu arada saabıkalaımda kabarık :D , daha önce nfstr.com ve tempratipo.com sitelerinden siyasi mesaj yolladığım için silindim , diyartuning.com'a üye olduğum zaman ise küçük yaştaydım benden büyüklere saygısızlık ediodum o yüzden haklı olarak banlandım ..
neyse , umarım bu forumda çok güzel vakitler beni bekliyo . :)