Herkes Yazmasın

YeniJenerasyon

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar. Bilmem farkettiniz mi ama forumdaki neredeyse bütün başlıklarda üçer beşer misafir cevapları oluyor. Bunlar her ne kadar cevap olarak geçse de bu kişiler kendi problemlerini üye olmadan paylaşma ve çözdürme derdine düşmüş. Bu durum bana kendimi kandırılmış gibi hissetmeme neden oluyor. Herkes önüne geleni yazıyorsa üye olmanın ne anlamı kaldı ki ? Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ?

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Bu karar yönetimin kararı bende söylemiştim ama dinlemediler ama bence öyle göze batacak kadar bi zararları yok. :)

renas.kaya

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bence de pek bi zararı yok bu durumun.Beni pek rahatsız etmiyor açıkçası.

YeniJenerasyon

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben de ilk başlarda yazar olmadan bi kaç cevap yazdım. Ama bazılar cidden konuyu sömürüyor. Dediğim gibi konu altına sorununu yazıp çözüm arayışına giriyorlar. Kısacası düzeni tamamen bozuyorlar.

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Bir zararlari yok.Kısıtlamalari varmi bilmiyorum ama bazı kısıtlamar olması gerekir diye düşünüyorum.

AlperSad

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Hem cevap versen alıntı yapsan bile haberleri olmuyor. Bence forum kirliliği.

diciboy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
abi sana ne vaat ettiler ? Kandırılmış gibi hissediyorsun.

thruthreign

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
159
Bazen yararları bazen de zararları oluyor. :)

Kenpachi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
26
Arkadaşlar. Bilmem farkettiniz mi ama forumdaki neredeyse bütün başlıklarda üçer beşer misafir cevapları oluyor. Bunlar her ne kadar cevap olarak geçse de bu kişiler kendi problemlerini üye olmadan paylaşma ve çözdürme derdine düşmüş. Bu durum bana kendimi kandırılmış gibi hissetmeme neden oluyor. Herkes önüne geleni yazıyorsa üye olmanın ne anlamı kaldı ki ? Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ?

Çok haklısın.Hele ki konuları hortlatmalarına gıcık oluyorum...

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Bırakın yazsınlar yavv ne istiyorsunuz adamlardan.. Bu kayıtsız üyelerin yazdıkları her mesaj moderatörlerin denetiminden geçiyor öyle yayımlanıyor yoksa herkes kafasına göre bişey yazamıyor..

diciboy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende yazıyorum, hiçbir özel - genel amacım (önceden yada sonradan belirlenmiş) falan yok, kendimi toplumun genel duyarlıkları dışında öyle özel bir misyonla yüklendiğimi flanda hissetmiyorum.

Ben hiçbir mahsur görmüyorum, aksine üyelik istemeyen siteler baştacımdır... Forum.ShiftDelete.net sitesini de bu uygulamasında destekliyorum...

YeniJenerasyon

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bende yazıyorum, hiçbir özel - genel amacım (önceden yada sonradan belirlenmiş) falan yok, kendimi toplumun genel duyarlıkları dışında öyle özel bir misyonla yüklendiğimi flanda hissetmiyorum.

Ben hiçbir mahsur görmüyorum, aksine üyelik istemeyen siteler baştacımdır... Forum.ShiftDelete.net sitesini de bu uygulamasında destekliyorum...

Peki sadece meraktan soruyorum. Neden üye oldunuz. Ayrıca ben bunu söylerken bir şahısı suçalamadım. Yanlış anlamayın lütfen.

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
üye olun diye direten siteleri kimse sevmez sdn de bence bu uygulamasıyla kendine daha çok kişiyi bağlıyor

nsgnc

Profesör
Reaksiyon puanı
10
aynı konuya birden fazla misafir mesaj yazınca tam bir kirlilik oluyor. bu olayı çözseler daha iyi olur.

diciboy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
niye üye oldum ???
bunun birçok nedeni olabilir ancak konu üzerinden cevaplamam gerekirse .

internette gezinimin şartlara dayandırılması onun mantığına, yapısına ve varlığına aykırı , üye olursanız ..... yapabilirsiniz , olmazsanız ..... yapamazsınız ..
Halbuki bu gibi forumlarda (en azından bana göre) gönüllülük esastır. Gelmek istemeyeni zorla getiremezsiniz, gelmek isteyeni de sen neden üye olmadan geldin diyerek uzaklaştırmaya çalışmak uygun değil (yine bana göre) ..

bir düşünün, her gün her an birçok bilgiye ihtiyacımız olabilir, ve bunlar farklı sitelerden adreslerden olabilir, ki her site bu şekilde bilgisini, içeriğini, tartışma metodunu, cevap verme yöntemini üyelik koşuluyla yayınlamaya paylaşmaya çalışırsa gezinim sizce ne kadar çekilir bir durum olur.. Zaten bu tür üye olma durumu da gönüllülük esasına göre yürümekte, bu forumda kimse ne ücret ödüyor, ne de birileri tarafından zorla üye edilmiş durumdalar, en azından ben öyleyim.

Uzunca kalmayacağım, belki bir daha uğramayacağım bir siteye de üye olmak kullanışlı ve mantıklı gelmiyor.

Bu foruma gelmek istemezsem, bana merkez bankasını bağışlasalar yine gelmezdim .

YeniJenerasyon

Asistan
Reaksiyon puanı
0
niye üye oldum ???
bunun birçok nedeni olabilir ancak konu üzerinden cevaplamam gerekirse .

internette gezinimin şartlara dayandırılması onun mantığına, yapısına ve varlığına aykırı , üye olursanız ..... yapabilirsiniz , olmazsanız ..... yapamazsınız ..
Halbuki bu gibi forumlarda (en azından bana göre) gönüllülük esastır. Gelmek istemeyeni zorla getiremezsiniz, gelmek isteyeni de sen neden üye olmadan geldin diyerek uzaklaştırmaya çalışmak uygun değil (yine bana göre) ..

bir düşünün, her gün her an birçok bilgiye ihtiyacımız olabilir, ve bunlar farklı sitelerden adreslerden olabilir, ki her site bu şekilde bilgisini, içeriğini, tartışma metodunu, cevap verme yöntemini üyelik koşuluyla yayınlamaya paylaşmaya çalışırsa gezinim sizce ne kadar çekilir bir durum olur.. Zaten bu tür üye olma durumu da gönüllülük esasına göre yürümekte, bu forumda kimse ne ücret ödüyor, ne de birileri tarafından zorla üye edilmiş durumdalar, en azından ben öyleyim.

Uzunca kalmayacağım, belki bir daha uğramayacağım bir siteye de üye olmak kullanışlı ve mantıklı gelmiyor.

Bu foruma gelmek istemezsem, bana merkez bankasını bağışlasalar yine gelmezdim .

Bildiğim kadarıyla konu açmak üyelere mahsus bir durum. Yani yok öyle bir şey.

leonfrt

Doçent
Reaksiyon puanı
1
bencede bu uygulamaya son verilmesi lazım ama yinede bize düşmez :D

leonfrt

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Elbette bize düşmez. Yetki biz de değil ama konuyu açtığım adrese bakarsan anlarsın. Bu konuyu öneri amaçlı açtım zaten. Sonuçta yetki bende değil :)

farkındayım öneri için açtın ben kendi adıma söyledim bize (bana) düşmez diye :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ala ala sen üye olduğun için kendini neden kandırılmış hissediyorsun üyelik aidatı falan mı ödüyorsun acaba?

YeniJenerasyon

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ala ala sen üye olduğun için kendini neden kandırılmış hissediyorsun üyelik aidatı falan mı ödüyorsun acaba?
Arkadaşım olayları şahsi algılama. İstersen konular arası biraz gezin. Onlarca insan alakasız konular altında alakasız cevaplarda bulunuyor. Kendi sorununu yazan da kendi fikrini özgürce beyan eden de var. Ama bu insanların içinde çürük yumurtaları ayıklamak için üyelik şart. Dediğim gibi ben de bi süre okur olarak bulundum burada. Yazı da yazdım. Yoksa amacım "Sen neden üye olmuyorsun??" şeklinde seni yargılamak değil.

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Arkadaşım olayları şahsi algılama. İstersen konular arası biraz gezin. Onlarca insan alakasız konular altında alakasız cevaplarda bulunuyor. Kendi sorununu yazan da kendi fikrini özgürce beyan eden de var. Ama bu insanların içinde çürük yumurtaları ayıklamak için üyelik şart. Dediğim gibi ben de bi süre okur olarak bulundum burada. Yazı da yazdım. Yoksa amacım "Sen neden üye olmuyorsun??" şeklinde seni yargılamak değil.

Onay mekanizması ile zaten çürükler ayıklanıyor. Ama hiç bilmediğim bir adam bana laf çakıyor ve cevap verecek muhattap bulamayınca zoruma gidiyor diyorsan o ayrı :)

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Ben üye olmadığım yere rahatlıkla yazmak isterim ve yorum yazmaya çalışırken üyelik zorlatılırsa kaçar giderim o forumdan.

wolkhy1903

Profesör
Reaksiyon puanı
79
Ben üye olmadığım yere rahatlıkla yazmak isterim ve yorum yazmaya çalışırken üyelik zorlatılırsa kaçar giderim o forumdan.
katılıyorum...bende önceden karşı çıkmıstım ama sımdı benı rahatsız etmıyor...alıştık mı ne :D

YeniJenerasyon

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Onay mekanizması ile zaten çürükler ayıklanıyor. Ama hiç bilmediğim bir adam bana laf çakıyor ve cevap verecek muhattap bulamayınca zoruma gidiyor diyorsan o ayrı :)

Sesli güldüm. Ama çürükler bir tek bana mı denk geliyor ya. Hiç mi denk gelmediniz yani?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

http://forum.shiftdelete.net/cep-telefonlari/298672-internete-girmek-istemiyorum.html

Mesela bugün şöyle bir şey yakaladım. Öyle konular arasında dolaşırken denk geldi. Bu normal mi? İnsanlar sorunlarını konular halinde açmıyor mu? Kusura bakmayın, bu forumda yeniyim. Eğer normalse söyleyin bilelim.

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
Aynı sorun için 50 farklı başlığa gerek yok, normal bu.