SeNNuri2131
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 39
Orada bir Driver Booster görüyorum? O yazılımı silin daha sonra ekran kart sürücüsünü DDU ile silip üreticinin resmi sitesinden sürücüyü tekrar indirin derim.
Duvar kağıdının linkini verir misiniz?
sildim şuan yüklüyorumda fark eden ne olabilir driver boosterin pro lisanslısını kullanıyordum 8 aydır sıkıntısı nedir ?Orada bir Driver Booster görüyorum? O yazılımı silin daha sonra ekran kart sürücüsünü DDU ile silip üreticinin resmi sitesinden sürücüyü tekrar indirin derim.
IObit yazılımları genel anlamda çok zararlı uygulamalardır, genelde yanlış sürücüleri kurar ve bilgisayarınızın çökmesine neden olur. Siz beni dinleyin, IObit yazılımlar kullanmayın kullandırtmayın.sildim şuan yüklüyorumda fark eden ne olabilir driver boosterin pro lisanslısını kullanıyordum 8 aydır sıkıntısı nedir ?
Bu arada resmi sürücüyü yüklemeden önce DDU ile önceki sürücüleri sil..sildim şuan yüklüyorumda fark eden ne olabilir driver boosterin pro lisanslısını kullanıyordum 8 aydır sıkıntısı nedir ?
ddu ile sildim ve windows update ile günceledim boşuna lisans aldım o zaman advanced system care ile driver boosteri sildimIObit yazılımları genel anlamda çok zararlı uygulamalardır, genelde yanlış sürücüleri kurar ve bilgisayarınızın çökmesine neden olur. Siz beni dinleyin, IObit yazılımlar kullanmayın kullandırtmayın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada resmi sürücüyü yüklemeden önce DDU ile önceki sürücüleri sil..
Doğrusunu yaptın..ddu ile sildim ve windows update ile günceledim boşuna lisans aldım o zaman advanced system care ile driver boosteri sildim