Herkes Windows masaüstünü paylaşsın

Sarıca_46

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Şu yönergeyi takip et
Settings>Personalization>Background>Choose your picture'ı seçin (benim bilgisayarım İngilizce ama Türkçe'de de Ayarlar>Kişiselleştirme>duvar kağıdı>foto seçin gibi bir şey olmalı).
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alakasız ama Kahramanmaraşlı mısın ?
Evet

Sarıca_46

Asistan
Reaksiyon puanı
68

konafek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
ryBbL1.png

突厥汗國

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,242
@Yandere Malesef Sildigim İçin Paylasamıyorum..
@CrussheN Burdan Indırıp Kuruyorsun ve Daha Sonra Cesıtlı Kodlar sayesınde Düzenleme Yapabılırsın..
Örnek Vermek Gerekirse ;

[Rainmeter]
author=Senhor Ivan

[variables]

===========================
[Background]
Meter=IMAGE
X=10
Y=70
AntiAlias=1

[Icon0]
Meter=IMAGE
X=0
Y=80
ImageName=com.ico
LeftMouseUpAction=[::{20D04FE0-3AEA-1069-A2D8-08002B30309D}]
AntiAlias=1

[Icon1]
Meter=IMAGE
X=55
Y=80
ImageName=tg.ico
LeftMouseUpAction=!Execute ["C:\Users\KullanıcıAdi\AppData\Roaming\Telegram Desktop\Telegram.exe"]
AntiAlias=1

Kodumuzu Not Defterinde Farkli Kaydetip uzantısını da
.ini yapıyoruz, ve Dock Klasoru olarak Belgeler > Rainmeter > Dock > Dock.ini Olarak Icıne Kaydediyoruz ıslemler Bu Kadar..

Tabi Bunlara ıcon Lazım, Peki nasıl yapıcam ? Öncelikle Bize icon Lazım, PNG veya icon ıkısıde calıstırma sansımız var, ama Ekran Boyutuna veya Duruma Göre Bunlar değisecegınden Biz Bunu .icon bazı alıyoruz, O Halde Burdan Hayal Gücünüze Göre Üretim sağlayabılırsınız, daha Sonra Bunlar PNG ise Durum Bazında Convert(Cevırme) ıslemi yapmamız Lazımdır, Free Sıteler oldugundan Burdan Yükleyıp Convert edıyor ve Dock Klasorune atıyoruz..

Attıgınız Uzantılara Dıkkat edın, Ornek vermek Gerekırse > ImageName=tg.ico Telegram Oldugundan tg.ico Yaptım Siz Icona Göre düzenlıyorsunuz, Buraya kadar Hersey anladınızsa ZATEN Calısıyor demektır..

Peki Bu
X=55 Ve Y=80 Nedir ? Biri YATAY Nedir ? Biri YATAY Anlamı Bırıde Dıkey anlamı Tasır, 0 = dan 55 yaptıksa Bır sonrakı ıken 65 Olması gerek Bunu deneyerek aradakı Boslugu Hızayi Yapmanız Gerek..

[Icon1] [Icon2] [Icon3] Her Sımge ıcın ard arda gıdısı vardır..

Kaynak olarak Kullanabılırsınız, Gec Dönüş yaptım Kusura Bakmayın, Net sorunum Yüzünden,umarum Faydası Olmustur..

Iyı Forumlar.

CrussheN

Asistan
Reaksiyon puanı
91
@Yandere Malesef Sildigim İçin Paylasamıyorum..
@CrussheN Burdan Indırıp Kuruyorsun ve Daha Sonra Cesıtlı Kodlar sayesınde Düzenleme Yapabılırsın..
Örnek Vermek Gerekirse ;

[Rainmeter]
author=Senhor Ivan

[variables]

[Background]
Meter=IMAGE
X=10
Y=70
AntiAlias=1

[Icon0]
Meter=IMAGE
X=0
Y=80
ImageName=com.ico
LeftMouseUpAction=[::{20D04FE0-3AEA-1069-A2D8-08002B30309D}]
AntiAlias=1

[Icon1]
Meter=IMAGE
X=55
Y=80
ImageName=tg.ico
LeftMouseUpAction=!Execute ["C:\Users\KullanıcıAdi\AppData\Roaming\Telegram Desktop\Telegram.exe"]
AntiAlias=1

Kodumuzu Not Defterinde Farkli Kaydetip uzantısını da
.ini yapıyoruz, ve Dock Klasoru olarak Belgeler > Rainmeter > Dock > Dock.ini Olarak Icıne Kaydediyoruz ıslemler Bu Kadar..

Tabi Bunlara ıcon Lazım, Peki nasıl yapıcam ? Öncelikle Bize icon Lazım, PNG veya icon ıkısıde calıstırma sansımız var, ama Ekran Boyutuna veya Duruma Göre Bunlar değisecegınden Biz Bunu .icon bazı alıyoruz, O Halde Burdan Hayal Gücünüze Göre Üretim sağlayabılırsınız, daha Sonra Bunlar PNG ise Durum Bazında Convert(Cevırme) ıslemi yapmamız Lazımdır, Free Sıteler oldugundan Burdan Yükleyıp Convert edıyor ve Dock Klasorune atıyoruz..

Attıgınız Uzantılara Dıkkat edın, Ornek vermek Gerekırse > ImageName=tg.ico Telegram Oldugundan tg.ico Yaptım Siz Icona Göre düzenlıyorsunuz, Buraya kadar Hersey anladınızsa ZATEN Calısıyor demektır..

Peki Bu
X=55 Ve Y=80 Nedir ? Biri YATAY Nedir ? Biri YATAY Anlamı Bırıde Dıkey anlamı Tasır, 0 = dan 55 yaptıksa Bır sonrakı ıken 65 Olması gerek Bunu deneyerek aradakı Boslugu Hızayi Yapmanız Gerek..

[Icon1] [Icon2] [Icon3] Her Sımge ıcın ard arda gıdısı vardır..

Kaynak olarak Kullanabılırsınız, Gec Dönüş yaptım Kusura Bakmayın, Net sorunum Yüzünden,umarum Faydası Olmustur..

Iyı Forumlar.

Tesekkurler deneyecegim [emoji846]

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,231
Toshiba Satellite A660
Windows 8.1 Pro 9600
FGINPA.png