- Reaksiyon puanı
- 25,525
Rica ederimTeşekkürler
Rica ederimTeşekkürler
Burdan Bir çok Tema Pack mevcut Lakin Bu işlemleri Yaparken Sürümler veya Sürüm Dahi olsa Sorun Verebiliyor, Mutlaka Yedek alınız Ben Pack Kurmuyorum Lakin indirmiş olduğum Tema üzerinde Çeşitli Oynamalar Veya Kodlar ile Daha iyi Hale Getiriyorumböyle değişik windows 10 temalarını nasıl nerden buluruz?
Masaüstü resmini paylaşma şansınız var mı acaba hoşuma gitti de.
Ekli dosyayı görüntüle 85781
Tam tersi yönde aynı fotoğraf.
Teşekkür ederim ama masaüstü resmi yaptığım zaman çok kalitesiz oluyor tam olarak paylaşamadınız Resmi nereden indirdiniz yada link var mı ben oradan indireyim hemen.
Wallpaper : landscape, mountains, nature, stars, night sky, atmosphere, astronomy, cloud, dawn, darkness, 2880x1800 px, astronomical object, geological phenomenon 2880x1800 - wallpaperUp - 556847 - HD Wallpapers - WallHere
Downloads wallpaperUp Wallpaper : landscape, mountains, nature, stars, night sky, atmosphere, astronomy, cloud, dawn, darkness, 2880x1800 px, astronomical object, geological phenomenon 2880x1800,556847wallhere.com
Wallpaper : landscape, mountains, nature, stars, night sky, atmosphere, astronomy, cloud, dawn, darkness, 2880x1800 px, astronomical object, geological phenomenon 2880x1800 - wallpaperUp - 556847 - HD Wallpapers - WallHere
Downloads wallpaperUp Wallpaper : landscape, mountains, nature, stars, night sky, atmosphere, astronomy, cloud, dawn, darkness, 2880x1800 px, astronomical object, geological phenomenon 2880x1800,556847wallhere.com
Hızlı Resim - Resim Yükle - Hızlı Resim PaylaşSağolasın okurbaba, verdiğin bu linkten bu resmi arka plan olarak indirdim, çok hoş oldu, teşekkür ederim.
(Maalesef yükleyemedim. 'Bazı hatalarla karşılaştık' diyor yüklemiyor. Xenforo'da bu resim yükleme işi bir işkenceye döndü yav)
Hızlı Resim - Resim Yükle - Hızlı Resim Paylaş
Şu siteyi kullan.
Oyun klasörü bulunan 3 bilgisayardan 1'inde (en az) simge yıldız nedense, siz neden yaptınız ? (her kafadan farklı cevap alabilirsiniz bu soruda)bu konu taaa 2007 de açılmış ama halen aktif
Mesaj otomatik birleştirildi:
buda benden olsun
Ekli dosyayı görüntüle 85817
Windows 8'in altı bir sistemse denetim masasından, üstü bir sistem ise ayarlardan ayarlayabilirsin.Ekli dosyayı görüntüle 85983
Ya arkadaşlar bu resmi masaüstü arka plan olarak ayarlamak istiyorum lakin olmuyor bir türlü. Yani sağ tıklayınca ayarlama şıkkı çıkmıyor. Bunu nereden ve nasıl ayarlayabilirim.
Windows logosu+R tuş kombinasyonu kullanınEkli dosyayı görüntüle 85983
Ya arkadaşlar bu resmi masaüstü arka plan olarak ayarlamak istiyorum lakin olmuyor bir türlü. Yani sağ tıklayınca ayarlama şıkkı çıkmıyor. Bunu nereden ve nasıl ayarlayabilirim.
olmuyor bir türlü. Yani sağ tıklayınca ayarlama şıkkı çıkmıyor.
Oyunlar klasörünün belirli olması için.Oyun klasörü bulunan 3 bilgisayardan 1'inde (en az) simge yıldız nedense, siz neden yaptınız ? (her kafadan farklı cevap alabilirsiniz bu soruda)
Hocam işletim sisteminiz nedir ?Ekli dosyayı görüntüle 85983
Dosya uzantısı .jpeg , .jpg , falan değilse olmaz hocam.Uzantısı ne ki?
Dosya uzantısı .jpeg , .jpg , falan değilse olmaz hocam.
Hocam böyle bir şey de deneyebilirsiniz.PNG JPEG Çevirme (Online ve ücretsiz) — Convertio
PNG'nizi JPEG'ye saniyeler içinde dönüştürmenin en iyi yolu. %100 ücretsiz, güvenli ve kullanımı kolay! Convertio — herhangi bir dosya ile herhangi bir sorunu çözen gelişmiş çevrimiçi araç.convertio.co
Hocam işletim sisteminiz nedir ?
Oyun klasörü bulunan 3 bilgisayardan 1'inde (en az) simge yıldız nedense, siz neden yaptınız ? (her kafadan farklı cevap alabilirsiniz bu soruda)
Şu yönergeyi takip etWindows10
Alakasız ama Kahramanmaraşlı mısın ?Yıl 2005 te İlk bilgisayarımda bu simgeyi kullanmıştım. Eskiden bir hatıra olarak hatırlamak istedim ve bu simgeyi kullanmaya devam ediyorum.