- Reaksiyon puanı
- 25,525
Efso
Efso
takticiadam link verebilir misin yasak değilse çok hoş görünüyor tema, Windows 8.1 e uygunmudur ?
not : tema varsayılan Windows 10 teması değildir.
1-Arka sayfada cyberking arkadışımız nasıl yapılır göstermiş sağolsun. Windows 8.1 uyumludur.takticiadam link verebilir misin yasak değilse çok hoş görünüyor tema, Windows 8.1 e uygunmudur ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu da benim masaüstü ?
Ekli dosyayı görüntüle 73159
Mesaj otomatik birleştirildi:
takticiadam link verebilir misin yasak değilse çok hoş görünüyor tema, Windows 8.1 e uygunmudur ?
sağolasın ellerine sağlık hocamO zaman şu adımları sırayla uygula:
wbk File:
- Bu linkten Nexus Dock'u indir.
- Daha sonra bu fontu yükle.
- Daha sonra alttaki skini şu konuma at: C:\Users\Public\Documents\Winstep\NeXuS\Backgrounds
- Alttaki indikatörüde şu konuma at: C:\Users\Public\Documents\WinStep\NeXus\Indicators
- Ve seninle paylaşacağım alttaki icon packi arşivden çıkar ve direk C'ye at.
- Bunları yaptıktan sonra alttaki Dock'a sağ tıkla Nexus / Prefences de. Oradan Advanced de ve bu menünn altındaki Restore butonuna tıkla. Paylaşacağım wbk uzantılı dosyayı arşivden çıkarıp yükle.
Icon Pack:
File:
Saat için bu linkten Rainmeter indir. Skin DeviantArt sitesinden silinmiş ama sen bu siteden beğenebileceğin bir sürü skin bulabilirsin. Şanslısın skini bilgisayarıma kaydetmişim.
Rainmeter Skin:
Bu kadar. Takıldığın yer olursa sorarsın. İşlem bitince ekran görüntüsü isterim ama
sende sağol hocam1-Arka sayfada cyberking arkadışımız nasıl yapılır göstermiş sağolsun. Windows 8.1 uyumludur.
Aynı ben.Ekli dosyayı görüntüle 73543
Ben böyle uygulamaları klasörler halinde tutarım
Hangi program aracılıyla yaptın bir çok program denedim kapat,küçült,simge durumuna küçült kısmı öyle olmadı bir yardım etsen.
UltraUXThemePatcher ile yaptım. Temayı Deviantarttan indirmiştim.Hangi program aracılıyla yaptın bir çok program denedim kapat,küçült,simge durumuna küçült kısmı öyle olmadı bir yardım etsen.
Kullandığın temayla ilgili. Bu temayı kullan.Dostum yaptım fakat simgeler değişiyor istedğim şey yine aynı.
O tenekenin içerisinde kim neler var. Onu da boşalt bir ara..
Yazı fontlarını nasıl büyüttün?
Metin, uygulama ve diğer öğelerin boyutu varsayılanda (125%) herhangi bir değişiklik yapmadım.Yazı fontlarını nasıl büyüttün?
bilgisayarın macmı değilse onu nasıl yaptın görev çubuğunu?
Cs 1.6 göremedim. Çok ayıp