musakose2077
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 6
Her şeyi sorunsuz hallettim yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
Hocam cevap vermeniz yeterli geç olsun güç olmasın
o saati hangi programla yaptın?
Steam'de Wallpaper Engine diye bir program var. Onu satın aldım ve kullanıyorum. Çeşit çeşit hareketli duvar kağıtları var. İstersen kendi duvar kağıdını da yapabiliyorsun.o saati hangi programla yaptın?
Nasıl bir tema uyguladınız buna?
Sadece RocketDock onun dışında bir şey yok. Haa bir de görev çubuğunu gizledim.Nasıl bir tema uyguladınız buna?
Ben düştüm
Hocam o temayı nasıl yaptınız?
Saati Rainmeter ile yaptım. Dock için de Winstep Nexus Dock kullandım. İstersen dosyaları seninle paylaşabilirim.Hocam o temayı nasıl yaptınız?
Olur hocam, yaptığınız şeylere kafayı taktım ben.Saati Rainmeter ile yaptım. Dock için de Winstep Nexus Dock kullandım. İstersen dosyaları seninle paylaşabilirim.
O zaman şu adımları sırayla uygula:Olur hocam, yaptığınız şeylere kafayı taktım ben.
Sağdan 4. simgede soru işareti var. Ona sağ tıklayıp "Simgeler" klasörü içinde bulunan folder iconlarından birini ayarla. Birde biraz daha icon koyarsan eminim daha hoş durur.Teşekkür ederim hocam yaparken zamanımın çoğunu saati ortalamak için geçirdim(haylada ortada değil) bu arada. Nasıl yapıldığını gösterdiğiniz için teşekkür ederim.
Sağdan 4. simgede soru işareti var. Ona sağ tıklayıp "Simgeler" klasörü içinde bulunan folder iconlarından birini ayarla. Birde biraz daha icon koyarsan eminim daha hoş durur.
Klasör açtığın zaman gelen soru işaretli iconu düzelttin mi?
sonuç böyle
Evet hocam, ona ek olarak Chrome'ıda düzelttimKlasör açtığın zaman gelen soru işaretli iconu düzelttin mi?