AdminisTraktör
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 5,172
Pardus muMasaüstünde takılmadığım için bu garibim hep böyle sade
Ekli dosyayı görüntüle 27692
Ekli dosyayı görüntüle 27693
Pardus muMasaüstünde takılmadığım için bu garibim hep böyle sade
Pisi Linux. Pardus sayılır tabii.Pardus mu
Pisi eski değil mi benim bildiğim en son pardus kurumsal 5 çıktıPisi Linux. Pardus sayılır tabii.
Pisi Linux alternatif bir hareket, resmi pardus ile alakası yok.Pisi eski değil mi benim bildiğim en son pardus kurumsal 5 çıktı
Nasıl yahu?RAM kullanımına dikkat.
Ekli dosyayı görüntüle 26614
Güzelim anadolu parsını pembecik bir kediye çevirdiler ya, helal olsunPisi Linux alternatif bir hareket, resmi pardus ile alakası yok.
Hocam arka planı atabilirmisinizMasaüstünde takılmadığım için bu garibim hep böyle sade
Tübitak utansınGüzelim anadolu parsını pembecik bir kediye çevirdiler ya, helal olsun
Hocam kusura bakmayın sistemle gelmişti resim, masaüstüne geçince atarım.Hocam arka planı atabilirmisiniz
eklentiler güzelmiş, paylaşır mısın
Temayı atarmısın?
Alt taraftaki simgelerin olduğu şey Rocket Dock isimli program ile yapılmış.eklentiler güzelmiş, paylaşır mısın
Linux bölüm moderatörü. Linux Windows 7 mi? Öyle bir dağıtım avrsa banada söyleyin...
Linux'u Windows'a benzetmenin bir ton yolu var ama böyle gayet mükemmel bir şekilde benzemez. Direkt Windows bu galiba.Linux bölüm moderatörü. Linux Windows 7 mi? Öyle bir dağıtım avrsa banada söyleyin...
Ram kullanımı çok iyiymiş. Keşke bütün Windows'lar daha az Ram bellek kullansa.@Halktan Biri Windows 8.1 32Bit 9600 versiyonun Boşda ortalama Ram kullanımı bende 250 -350 olarak değişiyor.
Resimde olarken Yandex Browseri kapatınca Ram baya baya iniyor. Pc ilk açılınca 350 MB seyrediyor ama. Çok garip durum