Parende_N
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 2
Hocam özel mesaj gelmemiş
peki tekrar yollayayım
Hocam özel mesaj gelmemiş
Ne kapağı kardeşim, derdin ne? Bu atar gider niye çok matah bir şey yapmışsın sanki. [emoji1] [emoji1]Buda size kapak olsun mac ile windows 8 karışımı
Xp ye de 7 resmi koymak iyiymiş ben olsam Xp ye Xp. Reyiz sonuçtaAlın buda benden, WINDOWS XP 64BİT'e son hız devam
Çok kolaysa yapta görekNe kapağı kardeşim, derdin ne? Bu atar gider niye çok matah bir şey yapmışsın sanki. [emoji1] [emoji1]
ObjectDock ile yapılıyor. 1 2 ay öyle kullandım.Çok kolaysa yapta görek
ObjectDock ile yapılıyor. 1 2 ay öyle kullandım.
Aynen daha çok yolu varArkadaş pc kullanmaya yeni başlamış herhalde. Bir sürü tema paketi var bunlar için hazırlanan. Sonrasında bu temayı silmesi de var, oralara gelsin bi daha.
Herkes niye laf çakmanın derdinde anlamıyorum forumun yarısı artist dolu tatlı dille anlatan yok herkez azarlıyor forumda yeniyim anlayışlı olun he bu arada kapak olsun dediğimede bakmayın o mesajı yazdığımda sinirliydim
Xp ye de 7 resmi koymak iyiymiş ben olsam Xp ye Xp. Reyiz sonuçta
Cano işte budur
Şimdi nasıl :laugh:
Herkes niye laf çakmanın derdinde anlamıyorum forumun yarısı artist dolu tatlı dille anlatan yok herkez azarlıyor forumda yeniyim anlayışlı olun he bu arada kapak olsun dediğimede bakmayın o mesajı yazdığımda sinirliydim
Ben bu mesaja göre dedim... neyse önemli değilÇok kolaysa yapta görek
Simge teması ne?
Arkadaş pc kullanmaya yeni başlamış herhalde. Bir sürü tema paketi var bunlar için hazırlanan. Sonrasında bu temayı silmesi de var, oralara gelsin bi daha.
firefox ve vlc ye bakarak numix icon teması diye bir tahminde bulunayımSimge teması ne?
Yüklüyorum şimdi bakalım o muymuşfirefox ve vlc ye bakarak numix icon teması diye bir tahminde bulunayım
işletim sistemin nedir ve hangi programları kullandın
Linux Mint [MENTION=104135]seckyn[/MENTION] yok bu değilmişişletim sistemin nedir ve hangi programları kullandın
Ben sadece Numix olanını yüklemişim de şimdi olduhttps://github.com/numixproject/numix-icon-theme-circle @Shit Happens bende bu var aynı ikonlar var bundada :mrgreen:
Numix Circle.Simge teması ne?
Sağol seckyn sayesinde yüklemiştim zatenNumix Circle.
Hocam panel 1920x1080 ?
Ne kadar da düzenliymiş o zamanlar masaüstüm O eski halinden eser yok şimdi