OnLT
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 149
Daha iyi tema bulamadım.Hackintosh becerebilsem olucak ama
bu iki wallpaper'i paylaşır mısınız ?
hocam şu wallpaper'i paylaşsan ne güzel olur
Hocam panel 1920x1080 ?
- - - Mesaj Güncellendi - - -
hocam şu wallpaper'i paylaşsan ne güzel olur
Asagidaki başlat sağ tık özelliker ile görev çubuğu kitle işaretli olmicak ve istediğiniz yere sürükleyin.Bu sol taraf ve sağ tarafı falan nasıl yapıyoruz? facebook simgeleri, işte aşağıda ki kapatma restart simgeleri kısaca görünen her şey
Bu sol taraf ve sağ tarafı falan nasıl yapıyoruz? facebook simgeleri, işte aşağıda ki kapatma restart simgeleri kısaca görünen her şey
Rainmeter ile yaptım
http://www.deviantart.com/browse/all/?qh=§ion=&global=1&q=rainmeterPeki bu temaları nerden bulucam? biraz video izledim nasıl çalıştığını anladım, temaları bulamadım?
Peki bu temaları nerden bulucam? biraz video izledim nasıl çalıştığını anladım, temaları bulamadım?
Siteyi biliyorum o eklentileri bulamadım arkadaşdan direk linki istiyorum.
devinart rainmeter skinlerini bulundurur bünyesinde reklam sayılırmı bilmiyorum ama.
bunlara skin dosyası deniyor.dosyayı indirirsiniz rainmeter yüklüyse açar zaten.istediğiniz özelliği kaldırıp yüklersiniz,zaten deneye deneye öğrenirsiniz isterseniz özelden kullandığın skin paketlerini atarım
Diğer skinler için googlede ''rainmeter skin , tarih için ''date skin'' hava durumu için ''weather skin'' ,menü için ''launcher skin'' ve kapat için ''shutdown skin'' yazarsanız çeşitlerinin bulsabilirsiniz.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
genelde ben skinleri arşivime koyuyorum o yüzden indirdiğim link yok ama yollayabilirim size kendi arşivimden
Hocam Duvar kağıdı, oyunlar ve üst görev çubuğu haricinde gözüken her şeyi istiyorum özel mesaj ile indirme linki varsa bana yollayabilirmisiniz acaba?
Kusura bakmayın geç cevap verdim, evi boyattık odaya giremedim yerleştirme olayları vb uzun sürüyor.
Özel mesaj ile istediklerinizi yolladım tek link altında toplayıp
Rica ederim önemi yok,güle güle kirletin mi derler artık