koymasına koyalımda sadece resim olursa daha iyi olur
WİNDOWS 7 FOREVER
WİNDOWS 7 FOREVER
yani wallpaper şeklinde simgeler olmadannasıl anlamadım?
yani wallpaper şeklinde simgeler olmadan
sebebi konunun başlığı birisinin paylaştığı fotoğrafı herkesin masaüstü arka planı olarak ayarlaması olabilir. Senin için geçerli bir sebep misebebi?
sebebi konunun başlığı birisinin paylaştığı fotoğrafı herkesin masaüstü arka planı olarak ayarlaması olabilir. Senin için geçerli bir sebep mi
bende istedim ama ahiret sorgusundayım şuan bakalım geçmeyi başarabilecekmiyimisteyen söylüyor zaten hemen veriyorlar isteyince
sebebi konunun başlığı birisinin paylaştığı fotoğrafı herkesin masaüstü arka planı olarak ayarlaması olabilir. Senin için geçerli bir sebep mi
Abi tamam anladım da ben beğendim ve istekte bulundum Espri yapamıyor olabilirim ama bu okuyamıyorum anlamına gelmesin. Ama tam anlatamamış olabilirimİyi de "Herkes Masaüstünü Koysun" diyor,"Masaüstün de Kullandığınız Resmi/wallpaper'ı" koyun demiyor konu başlığında.
Yani burada kim nasıl bir masaüstü kullanıyor ya da ne araçlar kullanarak modifiye ediyor,ona bakmak maksatlı.Wallpaperlar da işin rengi tuzu.
Abi tamam anladım da ben beğendim ve istekte bulundum Espri yapamıyor olabilirim ama bu okuyamıyorum anlamına gelmesin. Ama tam anlatamamış olabilirim
abi ben kırsaldayım biliyon muSenin o yukarıda yazmış olduğun yazıdan demin benim dediklerim anlaşılıyor : ) Yani senin resmi isteme şeklinden ben öyle anladım.
"Resmi beğendim bana da yollar mısın ya da burada paylaşır mısın ?"
Ve senin o isteme şeklinin arasında fark var
Yani sen tam anlatamadın,hatta anlatma terksin
abi ben kırsaldayım biliyon mu
ben göremedimEn dagınık masaüstüde benimmiş sanki @foreverfree
[MENTION=132914]foreverfree[/MENTION] bak bu
Buda benim ekran woo
yuh !!! ben hiç masaüstünü göstermiyim 3 5 dosyadan fazlası yok .. en güzeli böyle göstermek
yuh !!! ben hiç masaüstünü göstermiyim 3 5 dosyadan fazlası yok .. en güzeli böyle göstermek
tihaha alemsiniz len
bi göster merak ettimBen hiç göster miyim @foreverfree ortalığı yıkar valla
bi göster merak ettim
tmmBoşver sakın ısrar etme etceksen de özelden et sonra mesajlarım siliniyor
Boşver sakın ısrar etme etceksen de özelden et sonra mesajlarım siliniyor
eeee @foreverfree senin resmin vardır sanki bilmiyoruz