Herkes Windows masaüstünü paylaşsın

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
McqXM.png

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Kopamamak değil, linux'a geçmek için sebebim yok :) sadece işletim sistemi değil evet felsefe bla bla :)

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
5 yıllık geçmişin olduğunu bilmiyordum. O kadar zamanın hakkını vermiyorsun zaten :P
Windows'tan kopamayanlarda bu tehlike hep var. Önce mazeretler vardır Ofis için lazım iş için lazım vs. sonra mazerete de gerek kalmaz :)
Ama ben etrafta gerçekten istekli insanlar da görüyorum, işyerinde de Linux kullanabilmek için yana yana lazım olan araçların alternatiflerini arıyorlar. Saygı duyuyorum hepsine.
Bu arada ben de öyle yaptım. Artık sadece GNU/Linux var. Ödevler için de mazeret üretmeyeceğim LibreOffice ile yazar onunla çıktısını alırım, Portable LibreOffice varmış ne de olsa!
Özgürlüğe önem vermediğine üzüldüm biraz. Ama önem vermediğin için Windows'a geçişini kayıp olarak görmediğimi tekrar etmem gerek :)

Doğrudur. 5 yılın hakkını veriyor gibi durmuyorum, çünkü sürekli kolaya kaçtım. :) Üstelik ben en rahat gelen işletim sistemini kullanırım. 5 yıl önce bu bayrak Linux'taydı. Şimdi ise Windows ezici üstünlükte.

Özgür yazılım felsefesi görünüşte sevimli dursada mantık hataları var. Ve lider (Stallman) gitmedikçe bir açıklığa kavuşmayacak.

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Bu msaüstü koyma olayı demode oldu yaa başka bişey yapalım heycan olsun... Mesela benim önerim şöyle bi konu açalım herkes yer imlerini koysun diye bi konu nası fikir??..
Herkes yer imlerini html dosyası olarak çıkarıp bi yere upload etsin ve herkes linkini koysun biraz özele giriyor ama olsun işte maksat heycan olsun... Bu masaüstü olayınn bi albenisi kalmadı...

2011112622h5607.png

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Bence bazen güzel masaüstü resimleri konuyo buraya.. :) Bazen ilham kaynağı olabiliyo :)

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Krazky şu resmin GS versiyonu olsa müthiş olurdu :D

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
@Krazky Altta görev çubuğunda Vodafone un simgesi var o web sitesinin kısayolumu yoksa bi programmı??..

hsngrms

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Böyle bir yerde zaten farklı cevaplar beklemem hata (Emre ve Ali) :)

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Az evvel kurduğum  Hackintosh 10.7.2 Lion 

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
benım Asus N53SN modeli içindeki wireless kart Atheros 9285 kurulumda direk tanıyor :) ballıyım o konuda çoğu şeyi kullanıyorum çoklu dokunmatik tuochpadda çalışıyor

Ben iATKOS_L2 denemek istedim de başaramadım. Şimdi iATKOS_S3_version2 ile deneyecem. Sen hangi sürümü kullandın ?

Qzey

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Şimdi de kredi kartı bilgilerinizin yazılı olduğu text dosyasının ekran görüntüsünü alalım :)

etoo09

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ben iATKOS_L2 kurdum ancak takılı kalıyordu kuruluma başlamadan farklı bootloader kullandım