Herkes Windows masaüstünü paylaşsın

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Resimler çok güzelmiş, paylaşmak istedim :)

lqqv.jpg

lqqz.jpg

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Bu doğa resimlerini falan masaüstünde hiç sevmem. :D

hsngrms

Profesör
Reaksiyon puanı
4
[MENTION=108700]kowalskii[/MENTION] teşekkürler. Doğal manzaraları severim, aldım 2. resmi :)

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Arkadaşlar Angry Birds ün temasını buldum. Belki beğenirsiniz. Windows uyarı sesleri de çok orjinal... Deneyin derim :)

LINK

EDIT : Forumda daha önce paylaşılmış, dikkat etmedim.. [MENTION=16260]__kadıköyRAP__[/MENTION] teşekkürlerimi sunarım :D

Casemon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=108700]kowalskii[/MENTION] yardım edebilirmisin

--- Mesaj Güncellendi ---

[MENTION=17734]MirAge42[/MENTION] Bakarmısın.

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Hayda resim yinemi gitti :D [MENTION=108700]kowalskii[/MENTION] neyse pc başına geçince düzeltirim. :)
[MENTION=16260]__kadıköyRAP__[/MENTION] önce direk wallbase'den koydum bozuldu, sonra imgura attım eklenti ile atarken resmin çözünürlüğü yüksek diye desteklemedi tinypic atayım dedim oda kapalıymış en sonunda arkadaşımın sitesine attım o da bozulmuş demek. :D

--- Mesaj Güncellendi ---

he picasaya atacaktım oradada resmi küçültüyor :D

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
ne bahtsızmışsın :D imgur yapmazdı öyle ya ben eşşek kadar resimler atıyordum :D

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Eklentide belli bir boyut sınırı var galiba normal upload şekliyle atılırda o da sonradan geldi aklıma. :D

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
[MENTION=111979]Casemon[/MENTION] ;

Ne için, hangi konuda yardım edebilirim ? :)

hsngrms

Profesör
Reaksiyon puanı
4
bYRr.png

Bu masaüstümü [MENTION=34027]finix[/MENTION]'e adıyorum.

hsngrms

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Bende bu masaüstünü yalnız kızlara adıyorum, numaram 0539xxxxxx olmakta ve kızıl saçlılara bakıyorum. :mrgreen:
isara.jpg

Ee şimdi iyi mi oldu? Çalışan bir şey yok ama %18 işlemci %80 RAM kullanıyor...
Bu arada senin derdin özgürlük falan değilmiş, sadece görsellikmiş. KDE sevmenden anlamalıydım :D

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Ee şimdi iyi mi oldu? Çalışan bir şey yok ama %18 işlemci %80 RAM kullanıyor...
Bu arada senin derdin özgürlük falan değilmiş, sadece görsellikmiş. KDE sevmenden anlamalıydım :D

Özgürlük önemli değil benim için, fakat sadece görselliğe bakacak kadar aptal mı sandın bizi? :) Eğer görsellik için kullansaydım 5 yıl Linux kullanmazdım. Çünkü 5 yıl önce Linux efektleri çokta iç açıcı değildi. KDE kullanmamın nedeni masaüstleri arasında en iyisi olmasıydı dostum. Evet belki fazlasıyla harcıyordu fakat kullanıcının başına düşen iş yükünü azaltıyordu ve fazlasıyla kullanışlıydı. Windows ile uyumu tam olsa Windows'ta KDE kullanırım.

hsngrms

Profesör
Reaksiyon puanı
4
5 yıllık geçmişin olduğunu bilmiyordum. O kadar zamanın hakkını vermiyorsun zaten :P
Windows'tan kopamayanlarda bu tehlike hep var. Önce mazeretler vardır Ofis için lazım iş için lazım vs. sonra mazerete de gerek kalmaz :)
Ama ben etrafta gerçekten istekli insanlar da görüyorum, işyerinde de Linux kullanabilmek için yana yana lazım olan araçların alternatiflerini arıyorlar. Saygı duyuyorum hepsine.
Bu arada ben de öyle yaptım. Artık sadece GNU/Linux var. Ödevler için de mazeret üretmeyeceğim LibreOffice ile yazar onunla çıktısını alırım, Portable LibreOffice varmış ne de olsa!
Özgürlüğe önem vermediğine üzüldüm biraz. Ama önem vermediğin için Windows'a geçişini kayıp olarak görmediğimi tekrar etmem gerek :)