Finix
Daha mükemmel bir Troy
- Reaksiyon puanı
- 2,285
Mandriva Linux One 2010.2Sistem tam olarak ne ?
Kurulumdan sonraki görüntüsü ile şimdiki görüntüsü ile büyük fark var.
Mandriva Linux One 2010.2Sistem tam olarak ne ?
Yok, çok farklılar. Pardus ile Mandriva'nın masaüstüsü aynıdır fakat Mandriva'nın altyapısı bal gibidir.Sence nasıl MandrivaBen biraz Pardus kullandım ama ısınamadım
Aynı mı Mandriva ile Pardus yapı olarak
![]()
Mandriva için:Var mı sağlam indirilebilecek bir yerSahura kadar boş boş oturuyoruz
Mandriva kurayım PC'ye
![]()
KDE, en sevdiğim.GNOME or KDEWhich one ?
Öncelikle görev cubuğuna boş bir araç çubuğu oluşturdum
* Belgelerim içersinde bir klasör açın ve içinde hiç bişey olmasın
* Daha sonra görev çubuğunda "Araç Çubukları -> Yeni Araç Çubuğu ->" Ordanda belgelerimdeki açtığım boş klasörü seçtim. Ve görev çubuğunun sağ tarafına o klasörün adı geldi.
* Araç çubuğuna gelen yeni açtığım boş klasörün adına sağ tıklayıp "Metni Göster ve Başlığı Göster" satırlarındaki tiki kaldırdım.
* Daha sonra o yeni açtığım araç çubuğunu tutup sol taraftaki simgelerin önüne sürükleyip bıraktım. Ve tabi soldaki simgeleride tutup ortaya sürükledim. Ve araç çubuğunu kitledim tekrardan.
İşte bu kadar dostum)
lion galiba ? memnunmusun acaba?
---------- Post added at 02:40 ---------- Previous post was at 02:22 ----------
bu da benim
SL 10.6.8
ya benim arkadaş kurdu da, makine ısınmaya ve sesli çalışmaya başladı dedi korktumEvet Lion FinalSL'e göre çok hızlı. Kurmanızı öneririm
Kurun pişman olmayacaksınız
) Herşey çok iyi. Özelliklede programlardaki tam ekran muhabbeti
![]()
Soldan ikinci. Onun daha büyünü alabilir miyiz?
Büyütürüz anamSoldan ikinci. Onun daha büyünü alabilir miyiz?![]()
ya benim arkadaş kurdu da, makine ısınmaya ve sesli çalışmaya başladı dedi korktum![]()
haklısın denemekte fayda var bu hafta sonu deneyeyim bakiyim, ilgine teşekkürler.Bende hiç öyle şeyler olmadı şahsenSize önerim denemekte fayda var. Bi kurun tadına bir bakın
Sonra olmassa yine SL'e geçersiniz