• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Herkes Windows masaüstünü paylaşsın

Media player için ilk önce :http://fileforum.betanews.com/detail/CD-Art-Display/1109367710/1
Kullandığım media player skin ise : http://www.deviantart.com/download/148883310/Miiro_by_minhtrimatrix.zip

Bende bu konuda birinde görmüştüm çok hoşuma gitmişti :)
Aslında tam media player sayılmaz şarkıyı bununla açamıyorsun sadece media oynatıcılarla açıp CD art ile masaüstünden ileri geri ses vs yapabiliyorsun :)

teşekkürler... hemen deniyorum...

Aslında tam media player sayılmaz şarkıyı bununla açamıyorsun sadece media oynatıcılarla açıp CD art ile masaüstünden ileri geri ses vs yapabiliyorsun :)

ben programı kurdum skin i de yükledim ama olayı tam kavrayamadım. bununla şarkı açamıyoruz - tamam - ama media playerla açsam da işe yaramıyor nasıl çalıştıracam - kullanacam anlayamadım :hammer:

Baktım, aynısı mı değil mi emin olamadım.
İsterseniz o klasörleri upload ederim.

Sonradan yüklenenler orada oluyor sanırım, direk gadgets klasörünü upload edersen daha iyi olur hocam.

ben programı kurdum skin i de yükledim ama olayı tam kavrayamadım. bununla şarkı açamıyoruz - tamam - ama media playerla açsam da işe yaramıyor nasıl çalıştıracam - kullanacam anlayamadım :hammer:
Media payer ile denemedim.Winamp ile çalışıyor :)

Optionstan ayarlanıyor media playera.

hmm evet ayarlanıyor ama yapamadım gene de acaba media player 12 olduğundan mı?

adszvn.png

player location a bu konumu seçtim ama bilmiyorum doğrumu... hiç bir şey seçmeden de çalışmadı.

alttaki kutucukları da tek tek işaretleyip denedim gene de olmadı...:cursing:

Bende locationda birşey yazmıyor sadece media player a ayarladım. Belki de dediğin gibi media player 12 olduğundandır.

ben ayarladım onu zaten :D birşey yokken de çalışmadı...

ben cd art programını kurdum ,güzelmiş yalnız artık media player açılmasın yalnız cd art açılsın öyle bir ayarı var mı?

Tüm winzort'çu ve Linux'çu kardeşlerime selamlar :)
snapshot56.png

valla bi araştıralım hamachi ile oynanıyorsa yapalım oynayalım.
Daha önce hiç oynamadım online olarak ama neden olmasın :)

Güzel bir arkaplan görünce bütün temayı değiştirdim :)
snapshot57.png