• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Herkes Windows masaüstünü paylaşsın

21k9mjr.jpg

neden bilmiyorum şuanda şu fotoya baktığımda garipdir orda olmak istedim
bakınca bile farklı bi huzur geldi içime penceresinden dışarı baktığımı düşündüm bi an
çok huzu verici bi mekanmış gercekse tabi

bu sayfayı uzun zamandır takip ediyorum ve birçok masaüstü görüntüsü paylaştım burda. hepsi de linux. gördüğüm şu ki; özellikle windows sistemlere ait eklenen masaüstü görüntüleri standart kurulumla gelen ama kişinin beğendiği bir arkaplan resminden oluşan bir görüntünün ötesine pek geçemiyor. standart olan panel ve masaüstünde uygulama simgelerinden oluşan görüntüleri aşmak, buraya bakanlarda yeni ufuklar açacaktır. zaten kişiler daha farklı nasıl bir masaüstü görüntüm olabilir diye bu bölümü ziyaret ediyorlar. linux bölümünde de ekran görüntüleri bölümü var oraya da ekleme yapıyorum. bilmeyen varsa orayı da bir görmelerini isterim. saygılarımla...
bu arada bir görüntü daha. pardus... fotoğraf kendi çekimimdir...

o dosyaları bölümlendirme linkini verir misin birde her sağ tuş yaptığımızda onun ayarımı gelicek ? onu nasıl kaldırabiliriz ?

Şu an fazla zamanım yok. Google'a "Fences" yaz indir kur. Program ilk açıldığında napman gerketiğini anlatıyor çok basit kolay gelsin:thumbup1:

KDE4.1 :P OpenSUSE 11.1(Güncellemem lazım kesinlikle.)
7596desktop.jpeg

eyvallah beyazad hocam umarım sende en kısa zamanda bir mac sahibi olursun.. ;)

tolgav.jpg