martymcfly
Profesör

tertemizdir masaüstüm

Masa üstü güzel
Hayatımda ilk defa siyahtan başka bir renge ayarladım masa üstünü. :huh: (Temam cgrszone'un temasıdır. O gördüğünüz yazının rengi sürekli değişiyor.)
![]()
Yeşil güzeldir.![]()
Hayatımda ilk defa siyahtan başka bir renge ayarladım masa üstünü. :huh: (Temam cgrszone'un temasıdır. O gördüğünüz yazının rengi sürekli değişiyor.)
![]()
Yeşil güzeldir.![]()
ustam temayı paylaşabilirmisin sana zahmet.. şimdiden tesekkurler
http://virtualcustoms.net/viewtopic.php?f=9&t=12
burda aradığın hersey var iicon theme dahil
hocam oradakileri ben bir türlü kuramadım üsütüne üstlük pc çöküyordusen nasıl başardın
![]()
nasıl becerdin harbi merak ettim
win 7 ultimate var bende patch yapınca sorunsuzca kuruluyo
tema kurarken pc çökertebilen birini hiç tanımadım negüzel yeni bi tecrübe edindim
iconları ise cmd ile kurma elle değiştir tavisyem
ki ben cmd ile de kurdum yine sorunum olmadı![]()
benim sistem ultimate'den profissional kurma acaba ondan olabilir mi??![]()
![]()
abicim paylasabilirmisin bu duvar kagıdını. şimdiden tesekkurler
uprage ?
başka herhangi bi tema uygularken sorun çıkmıyo sadece burda sorun çıkıyosa sebep bu değildir
sorun burdaki temalarda diyicem ama bi ben değil biçok tanıdığın pc sine kurdum bu siteden icon larda dahil
eee ozaman sorun sende:clap:
tamam hocam sorunu çözdüm ilkte izinleri verince ve sahiplik alınca sorun çözülmüştü2.de işe yaramadı ama onuda isim değişikliği yapıp sonradan dll dosyalarını kopyaladım kapatıp açılınca sorun çözüldü
hocam bişi soracam bunda sadece ikonlar değişiyor ama araç çubuğunu filan senin ki gibi nasıl yapcağız
![]()
ya aslında bukadar teferruata gerek yoktuki senin sorunun ne anlayabilmiş değilim hala
ama bende olay şuach indir kur sırayla pach le sonra yeniden başlat pc yi
daha sonra indirdirğin temaları windows taki tema klasörünün içine at
ve temalara çif tııklama ile kur olay budur
işin dahada garibi bu temalarda bende ikon değişmiyo temayı kurduktan onra ikonları el ile değiştirdim
sen indirdiğin ikon paketlerini cmd ile kurdun sanırım
acaba fotoyu istesem foto supermis hangianimeden