realmanager
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 99

Hastayım şu MAc'e...haberin olsun. ne koysan yakışıyo mubarek. Aslında şu Win7'ye mac görünümü verebilsek ne güzel olurdu![]()
Bu da benim masaüstü..Her 10 dk.da bir değişir ama![]()
bu dock u bilen birisi varsa paylaşabilirmi hoşuma gitti![]()
:happy:
arkaplanını paylaşırmısın süpermiş... HD sanırım
Hastayım şu MAc'e...haberin olsun. ne koysan yakışıyo mubarek. Aslında şu Win7'ye mac görünümü verebilsek ne güzel olurdu![]()
Hoca geçmiş olsun, hasta olduğunu kuşlar söyledi
Al sana Mac :mrgreen:
![]()
Buyur arkadaşım: http://interfacelift.com/wallpaper_beta/details/1615/glaciar_vale_house.html
Bu sitede istediğin kadar arkaplan bulabilirsin..(Reklam olmuyordur umarım)
Hemen kısa bi açıklama: Yeni format atmadım, hep böyle kullanıyorum.:dil:
![]()
Sen beni kalpten götürceksin:w00t:
Aman hocam, sen bize lâzımsın :clap:
1-2 gün içinde Mac dönüşümü ile ilgili kaynaklar elinde olur![]()
rise aynı şekilde bende bekliyorumAman hocam, sen bize lâzımsın :clap:
1-2 gün içinde Mac dönüşümü ile ilgili kaynaklar elinde olur![]()
rise aynı şekilde bende bekliyorum![]()
mac değilde windows için mac teması gerçi sende öyle istemişindir ama ben ne zamandan beri rahatsız ediyorum bu konuda rise yi sağolsun kırmayıp halledicek galibaBak rise sadece ben değilim mac isteyen...yapsan yapsan sen yaparsın bize bu kıyağı![]()
Bak rise sadece ben değilim mac isteyen...yapsan yapsan sen yaparsın bize bu kıyağı![]()
mac değilde windows için mac teması gerçi sende öyle istemişindir ama ben ne zamandan beri rahatsız ediyorum bu konuda rise yi sağolsun kırmayıp halledicek galiba![]()
eyvallah rise seni seviyorumDoğrudan tema (.themepack) olmasa bile duvar kağıdı, dock, masaüstü simgeleri, diğer simgeler ve diğer yardımcı programları biraraya getirerek ortaya güzel birşeyler çıkarmayı düşünüyorum.
eyvallah rise seni seviyorumherkese iyi geceler rise sanada
![]()
Doğrudan tema (.themepack) olmasa bile duvar kağıdı, dock, masaüstü simgeleri, diğer simgeler ve diğer yardımcı programları biraraya getirerek ortaya güzel birşeyler çıkarmayı düşünüyorum.
Eyvallah müdür, fazla dağınıklığa gelemiyorum sanki pc yavaşlıyor gibi geliyor. Takıntı işteWindows'u özellikle XP'yi bu kadar düzenli kullanabilmenden ötürü seni tebrik ediyorum. Ben ne zaman windows kullansam arka plan resmim görünmez hale geliyor.![]()