lgsyegirecek60
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 235
hoca SDN'ci çıkar... not stonksDemek dersteykenn....
hoca SDN'ci çıkar... not stonksDemek dersteykenn....
Hocam yalnış anlamıcaksanız discord'unuz varsa konuşabilir miyiz ?
Lan sil çabuk
ben dersi bekliyom bitsin adacamhoca SDN'ci çıkar... not stonks
Kardeş gg
kaçıncı sınıfsınben dersi bekliyom bitsin adacam
9. Sınıfım bitti atacağımkaçıncı sınıfsın
insta varsa özelden atabilirmisin kafamda derste hocaları trollemek gibi birşey var9. Sınıfım bitti atacağım
yapma bence reis bulurlarsa pişman olursuninsta varsa özelden atabilirmisin kafamda derste hocaları trollemek gibi birşey var
yokmu yakalanmadan yapmanın yolu. internet kafedeki pc'den fln yapsakEkli dosyayı görüntüle 148403böyle benimki (değiştirmeyi düşünüyorum wallpaper'i değiştirirsem tekrar atacağım)
Mesaj otomatik birleştirildi:
yapma bence reis bulurlarsa pişman olursun
isminden bulurlar veya zorlarlarsa ip denyokmu yakalanmadan yapmanın yolu. internet kafedeki pc'den fln yapsak
youtubede bi adam var onlarca kez yapmış youtubeye atıyo hala yaşıyor yaniisminden bulurlar veya zorlarlarsa ip den
kurgu olması lazımyoutubede bi adam var onlarca kez yapmış youtubeye atıyo hala yaşıyor yani
hm farkı bir derse katılacaksan gir trolle ve direkt çık (beklemeden)youtubede bi adam var onlarca kez yapmış youtubeye atıyo hala yaşıyor yani
Sade bir masaüstü en sevdiğim
Eskiden Alıntılanmış Mesajı alıntılayabiliyor muyduk?örnek benim 2. sayfada koyduğum resim
evet en sadesi bu olsa gereken sade masaüstü benim heralde
fotoğraf linkinin altında forumlar için bbcode yazıcak onu buraya yapıştırırsan direk resim gözükür linke tıklamaya gerek kalmazForuma resim yüklemeyi başaran Hakkari dağ komandosudur.
Dersteyken yapmak Güzel.
Değiştirdim teşekkürlerfotoğraf linkinin altında forumlar için bbcode yazıcak onu buraya yapıştırırsan direk resim gözükür linke tıklamaya gerek kalmaz
sanırım herkes dersteyken yapıyor bende dersteydim ztn derste cnm sıkılıyo foruma geliyorumDersteyken yapmak Güzel.