Herkes Windows masaüstünü paylaşsın

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
sükür et haline abi ttnet hızımı yine düşürdü 100 kb geçmiyor şikayet edicem artık :D

modemin ayarlarını kurcalayınca akk dolsa bile 500 lerle indiriyorum :) [MENTION=105290]erenberk[/MENTION] wallpaper görünmüyo? :)

thruthreign

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
159
[MENTION=105290]erenberk[/MENTION] nasıl olmuş ? :D

dsqlt.jpg

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
Saol. :)
Peki simgenin üstüne gelince hani arkada saydam birşey çıkıyor ya.Onu nasıl kaldırabilrim yada kaldırabilir miyim ? :)

Evet ben kaldırdım ama her birinin tek tek özelleştirilmesi gerekiyor, kodları değiştirilmeli.

byuCk

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Eleştirilere açıksan "berbat" diyebilirim. O renk hiç olmamış. Kullandığın renge göre arkaplan kullansan daha iyi olurdu yada kullandığın rengi arkaplana uydur.

Yani benim dediğim gibi yapsın değil mi?

Mert_szgn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Yeşil hiç olmamış arkadaşım. Fences ben de kullanıyorum. Onu beyaz veya siyah yap ve şeffaf yap.

O zaman masaüstü arka planı değiştirmem gerekicek arka plan neyse fences in rengide ona göre olmalı zevkler ve renkler tartışılmaz aslında ama beyaz yaparsam da dediğim gibi arka plan değişmesi gerekir...

byuCk

Doçent
Reaksiyon puanı
1
O zaman masaüstü arka planı değiştirmem gerekicek arka plan neyse fences in rengide ona göre olmalı zevkler ve renkler tartışılmaz aslında ama beyaz yaparsam da dediğim gibi arka plan değişmesi gerekir...

hayır gerek yok ki. Aslıında hangi renk yaparsan yap. Şeffaf yapınca arka planla uyumlu olacaktır.

byuCk

Doçent
Reaksiyon puanı
1
iyi de şeffaf yap demiştim. elbette böyle olmaz

tam şeffaf değil. Yüzde 50

Mert_szgn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Neyse sürekli değiştiriyorum zaten canım sıkılınca eleştiriler için eyvallah bir sonra ki konular için görüşmek üzere...

thegoxell

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam, WinSet İcon isimli küçük bir program ile icon boyutlarından icon isimlerinin uzun yazılmasına kadar çok ayar yapabiliyorsun. Favorimdir.