Herkes Windows masaüstünü paylaşsın

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
şu office belgelerini kaldır msn yi falan kaldır ordan Allah ne verdiyse koymuşsun bende bi ie bi deklasör simgesi var saatin orda da ses şarj internet nvidia ve kasper var başkada yok

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
şu office belgelerini kaldır msn yi falan kaldır ordan Allah ne verdiyse koymuşsun bende bi ie bi deklasör simgesi var saatin orda da ses şarj internet nvidia ve kasper var başkada yok

Anlamadın sen beni... Bu kadar simgeyi, o görev çubuğu sayfasının ok işaretleri çıksın diye koydum :D Diyorum o sayfa sistemini kalıcı yapamaz mıyız ? :)

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
haa görev çubuğunun boyutunu mu diyosan hani bir satırken 2 satır olsun onu yapacaksan görev çubuğunun oraya mouse yi getir 2 satır olsun ya da tek satır kaslın diyosan görev yöneticisinin oraya getir mouse yi sağ tıkla özellikler de ordan ayarla kafana göre büyük simge küçük simge falan

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
haa görev çubuğunun boyutunu mu diyosan hani bir satırken 2 satır olsun onu yapacaksan görev çubuğunun oraya mouse yi getir 2 satır olsun ya da tek satır kaslın diyosan görev yöneticisinin oraya getir mouse yi sağ tıkla özellikler de ordan ayarla kafana göre büyük simge küçük simge falan

Hayır;

Kırmızı ile işaretlediğim oka bastığın zaman görev çubuğunun herhangi bir özelliği değişmiyor ama içerdiği kısayollar değişiyo... İşte sağlamaya çalıştığım şey bu :)

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
kısayollar sabit kalsın değişmesin mi diyorsun

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
linuxmint.png

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
[MENTION=48671]muratflash[/MENTION] dooble tarayıcısı daha önce denemiştim hiç beğenmedim hocam çok yol katetmesi gerek bence :)

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Valla Linux ta iyi gibi ama daha pek bi deneme fırsatım olmadı kendisini.. Öylesine indirmiştim..

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
rektör oyun oynayabiliyorsan bir sistemde o sistem iyidir.

TEGİN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
93
Masaüstü resmimi yüklemek için öngörülen dosya boyutu ne kadar burda.Sürekli büyük büyük diye hata veriyor.:/

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Masaüstü resmimi yüklemek için öngörülen dosya boyutu ne kadar burda.Sürekli büyük büyük diye hata veriyor.:/

Resim koyarken, url yapıştırdığın bölümde bir tik var.Onu kaldır.Öyle dene.

"Retrieve remote file and reference locally"

ECS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben koymam masaüstümü... Zaten farklı bişey yok. :D

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Ben gerçeğini kurdum fakat internet olmadı. :D
Kullandığınız skin'in adı nedir ?
Soru sormak için soru sorduğunu düşünüyorum...@aquess1999 Dün bana demedinmi bu temayı denermisin diye. :D Özel mesajdan bu resmi sanada atmıştım kurduktan sonra.
Windows 8 bazı kullandığım programlarla tam uyumlu değil en azından benim işime yarayan kısımları . Bu yüzden şimdilik çakmada olsa mac. :D Sonra sıkılırsam İce cream sandwich temaları felan var. :D

thruthreign

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
159
Soru sormak için soru sorduğunu düşünüyorum...@aquess1999 Dün bana demedinmi bu temayı denermisin diye. :D Özel mesajdan bu resmi sanada atmıştım kurduktan sonra.
Windows 8 bazı kullandığım programlarla tam uyumlu değil en azından benim işime yarayan kısımları . Bu yüzden şimdilik çakmada olsa mac. :D Sonra sıkılırsam İce cream sandwich temaları felan var. :D
yok bende bu temayı kurmuştum fakat sendeki daha değişik o yüzden sordum.Mesela benim başlat çubuğum ve klasörlerim öyle değildi.O yüzden belki başka bir tema kurmuşsundur diye sormuştum :)