SalahEfsoBir
Asistan
Herkes SDN Forum'u Nerden Öğrendiğini Yazabilir mi? Ben YouTube den takip ediyordum ama forum olduğunu bilmiyordum bilişim dersinde öğrendim. Siz nerden öğrendiniz Forum sakinleri.
Bende yeniyimyoutube takip ediyordum uzun zamandır burayıda sık sık duyuyordum bakıyım dedim daha yeniyim zaten öyle yani
Sen burada mısın yaTechnopat Sosyal.
Bende öyle5.sınıfta bilişim hocam önermişti bende üye oldum ama hesabım gereksiz yere sınırsız ban yemişti bende tam 4 yıldır girmemeiştim ama yapamadım ve sanal aileme geri döndüm
Benimde Justin Bey gibi.Ben hiç bir yerden öğrenmedim. Ben bilgisayar ile ilgili araştırma yaparken, karşıma çıktı ve bakasım geldi. Sonra bırakamadım. ? Bağımlısı oldum. ? Daha da anlatmak istemiyorum...
SDN Forum bırakma hattı: 0753 14 53 03 95 ?
Ya zaten sdn yi YouTube den takip ediyorduk sonra bir kere telefonumda bir sorun oluştu insanlara neden olabilir diye sormak için forumlara bakıyordum en uygunu sdn nin forumu idi onu kullanmaya başladımHerkes SDN Forum'u Nerden Öğrendiğini Yazabilir mi? Ben YouTube den takip ediyordum ama forum olduğunu bilmiyordum bilişim dersinde öğrendim. Siz nerden öğrendiniz Forum sakinleri.