- Konuyu başlatan
Yok be şekerim problemli adam da değilim. Kızın tekinin bahanesi memur olacak adamla evlenemem. Cidden buyduAbi ya sorun sendeyse hic dusundun mu ?
Uyum saglayan sen olsan birazda ? ortada bulusamazsaniz evlenmezsin
Yok be şekerim problemli adam da değilim. Kızın tekinin bahanesi memur olacak adamla evlenemem. Cidden buyduAbi ya sorun sendeyse hic dusundun mu ?
Uyum saglayan sen olsan birazda ? ortada bulusamazsaniz evlenmezsin
kız olduğu ne malum. belki erkektirBilmeyenler icin bastan anlatiyorum.
Adini vermek istemedigim bir teknoloji sitesinde reddedildigi icin bir konu acan zalım bir kiza (@Estelya ) tavsiye vermek icin konuya girdim.
Hayvansal durtulerime hakim olamayip bende kizin cazibesine kapildim. Ilkte her sey guzeldi. Kabul etti felan. 16. Erkektim hayatindaki.
Ve sonra 15. Yi unutamadigini soyledi.
Burdan sesimi duyurmak istiyorum.
Yasemin ne olur geri donnnn
Tabi red yedikten sonra butun uyeler destek verdi. 4 saatte 650 msj (33 sayfa). Ama zalım yasemin uyuya kaldi. O saat bu saat oldu kiz yok oldu..
Olsun ben onu sevdim artik bunun bi onemi yok ??kız olduğu ne malum. belki erkektir![]()
5 saatte konuya 870 yorum gelmişti. Ben de içiyordum o konudayken gfkfn öyle muhabbet bir ara gene çevirelim şekerim,Olsun ben onu sevdim artik bunun bi onemi yok ??
Actigi konuda beni herkes reddediyor dediginden gel benim ol diye takildim. 4 5 saat konu icinde 10 kisi muhabbet ettik. Ordaki muhabbetten kalanlari yazdim ?
olur olur iyi zaman geciyordu ??5 saatte konuya 870 yorum gelmişti. Ben de içiyordum o konudayken gfkfn öyle muhabbet bir ara gene çevirelim şekerim,
Boş ver kral seni kaybeden üzülsün.Öncekini unutmaya çalışırken tekrar reddedildim. Çok zalimsin hayat.
aga beeeTrafik kazasında öldü
Yapacak bir şey yok.Boş ver kral seni kaybeden üzülsün.
Bir gün hepimiz öleceğiz.aga beee![]()
En iyisi kralO duyguyu hiç yaşamadım.
Bence açılmalısın. Kız öldürecek değil yaeğer bir gün açılmaya cesaretim olursa reddedilmeye dahi razıyım ama şu duyguları içimde yaşamaktan o kadar sıkıldımki anlatamam
Iyi tek değilmişim..."Merhaba" demiştim, "Savcılığa verildiniz" dedi...
En büyük sorunun anladigim kadarıyla hawli olman?Her zaman havalı olmayı başardığım için hiç reddedilmedim
Gerçi hiç kimseye açılmadım ki
Muhtemelen eheheheEn büyük sorunun anladigim kadarıyla hawli olman?
Yesn'tbenim reddetmem sayılıyormu
@_Zaur_ gibi alfasın o zaman xdbenim reddetmem sayılıyormu
Açılmalısın. Üç kuruşluk dünya boşverhiç olmadı açılmaya yemedi
Eski telefonumun beni reddetmesi sayılıyor mu?@_Zaur_ gibi alfasın o zaman xd
Bütün forum evine gelip seni basicak12 sevgilim oldu 1 kere reddedildim kızda zaten biraz mqlmış sonradan anladım
Hocam kapıyı ben açarım kırmanıza gerek yok.dBütün forum evine gelip seni basicak
12 sevgili ondan olabilir mi? Neyse konu dışına fazla çıkmayın da Lock yemesinHocam kapıyı ben açarım kırmanıza gerek yok.
Anlamadım b arada neden xD