ARCANDY
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2,749
Sevgilim olmadı hiç aga b. (Şaka şaka TALİPLERİMİ BEKLEMİYORUM)
Keşke konuşsaydın.Ben açıldım kıza o da bana açıldı ama sonra bir daha yazmadık birbirimize ve konuşmadık sınıfta bile 5 sene önce falan.
10 yaşındaydım diye saçmaydı Şuan 15'iz ama cıvır halen daha yok bendeKeşke konuşsaydın.
Anladım gene de üzdün10 yaşındaydım diye saçmaydı
Üzdün3 kere reddedildim 2 si aynı kız ondan sonra da sap sap dolaşmaya başlayalı 4 sene oldu
O kadar guzel ki aklimi aliyor biraz zaman gecsin daha da samimi olsak denerimAçılmayı dene.
İnşallah hayırlısı olur diyelimO kadar guzel ki aklimi aliyor biraz zaman gecsin daha da samimi olsak denerim
Tesekkurlerİnşallah hayırlısı olur diyelim
sen pc si elinden alınan çoçuk değilmisin?Tesekkurler
Deden maşallah ne diyeyim.Dedeme cekmisim. 13 unde ilk 15inde 1 18 inde 3. Esini almis.
3. Ananem ahdhsshsh ?
evetsen pc si elinden alınan çoçuk değilmisin?
Yine iyisin. Peki gerçek ismin ne? ?
AynenBu zamana kadar hep tektim ve tek olmak en iyisi.
NihadYine iyisin. Peki gerçek ismin ne? ?
Hdjdjg artık kızları ben seçiyorum diyorsun.İlk okul 3-4 den birindeyim tam hatırlamıyorum bizim sınıfta İrem diye bi kız vardı soyadını bilmiyordum ve derici olabileceğini düşünüyordum. Neyse ben en yakın arkadaşıma sevdiğimi söyledim o biraz haysiyet fukarası arkadaşım o kıza bunu söyledi. Neyseki kız duymamıştı tam sevinecekken İrem’in değilde sıra arkadaşının duyduğunu anladım. Ve hemen İrem’e söyledi. İrem önce güldü sonra beni öğretmene şikayet etti. Öğretmenden fırça yedikten sonra bu işleri bıraktım. Artık kızlar bana teklif ediyo
Hedefim oydu ama karşıma seçebileceğim sadece 1 kız çıktığı (onuda kabul ettim zaten. Ve 1 ay sonra ayrıldı benden) için hedefimi çok gerçekleştirdiğim söylenemezHdjdjg artık kızları ben seçiyorum diyorsun.
Benim sevdiğim tam bana göre olan da 3 yıl önce vefat etti. Ondan sonra kendime göre kız bulamadım.Hedefim oydu ama karşıma seçebileceğim sadece 1 kız çıktığı (onuda kabul ettim zaten. Ve 1 ay sonra ayrıldı benden) için hedefimi çok gerçekleştirdiğim söylenemez
Aaa kaç yaşındaydıBenim sevdiğim tam bana göre olan da 3 yıl önce vefat etti. Ondan sonra kendime göre kız bulamadım.
Benden 3 büyüktü 26 şimdi ölmese 29 olacaktı.Aaa kaç yaşındaydı
Nurlar içinde uyusun?Benden 3 büyüktü 26 şimdi ölmese 29 olacaktı.