Herkes reddedilme hikayesini anlatsın

erenalisen

Doçent
Reaksiyon puanı
527
15 e yakın ilişkim oldu hiç reddedilmedim fakat hiç ayrılan da ben olmadım çok seviyordum çok sevdim de hep şimdi de bir ilişkim var 5 aydır çok güzel gidiyor umarım ela gözlüm ile evlenirim yuva kurarım sevince çok saf seviyorum bir defa aldatıldım sadece tecrübe olarak kalsın

Bu arada erkeğim ismim eren kız sanmayın yani bir kız gibi yazmışım şimdi farkettim yaş 16

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,432
İnşallah sen de bulursun bir tane.
Bundan sonrası pek mümkün gibi görünmüyor. Görücü üsulu olur mecbur severse benim sevmezse yol ver gitsin.
Bu ruh halimle kimseyle tanışamam edemem. Ailemin yanlış seçimleri benim hayatımı mahvetmiş, Gençliğimi elimden almış. Burda eğlenmeye çalışıyorum ama pek eğlendiğim söylenmez. Çünkü hayattım kaymış artık, bence düzeltemem durumu..

Little Cat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,459
Bundan sonrası pek mümkün gibi görünmüyor. Görücü üsulu olur mecbur severse benim sevmezse yol ver gitsin.
Bu ruh halimle kimseyle tanışamam edemem. Ailemin yanlış seçimleri benim hayatımı mahvetmiş, Gençliğimi elimden almış. Burda eğlenmeye çalışıyorum ama pek eğlendiğim söylenmez. Çünkü hayattım kaymış artık, bence düzeltemem durumu..
Ben de intiharın eşiğindeyim. Benim de hayatım kaydı sabretmeye çalışıyorum.

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,432
Ben de intiharın eşiğindeyim. Benim de hayatım kaydı sabretmeye çalışıyorum.
Bende Bir kaç ay önce İntihar için zemin hazırlamaya kalkışmıştım. Forumda @Uchiha Sasuke ile biraz deyip gülmeye başlayınca Hayatın acıları geçti azda olsa. Eğlenceme bakmaya çalıştım hayatın çilesi çekilmez ki.
Dert üstüne dert gelince insan çok karamsar oluyor. İntiharsa tek çıkış yolu oluyor.

Little Cat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,459
Bende Bir kaç ay önce İntihar için zemin hazırlamaya kalkışmıştım. Forumda @Uchiha Sasuke ile biraz deyip gülmeye başlayınca Hayatın acıları geçti azda olsa. Eğlenceme bakmaya çalıştım hayatın çilesi çekilmez ki.
Dert üstüne dert gelince insan çok karamsar oluyor. İntiharsa tek çıkış yolu oluyor.
Aynen ama çözüm intihar olmamalı.

Hidro Dinamik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,567
Aynen ama çözüm intihar olmamalı.
Abi su kisa hayatta ölmek kacmaktir. Eglenmek ise asil amactir bana gore.
Yeri gelir duzene isyan edersin yeri gelir kula veya baska seylere ama eglencen /mutlulugun icin yasayacaksin yoksa cekilmez.
Bende yasadim kotu seyler. Belki sizden azdir bilemem ama anladigim tek gercek ,mutluluk ve eglencedir.
Birdaha intihar esigindeyim vs diye soz ederseniz agziniza kürekle vururum.
Kendinize gelin

Little Cat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,459
Yeri gelir duzene isyan edersin yeri gelir kula veya baska seylere ama eglencen /mutlulugun icin yasayacaksin yoksa cekilmez.
Bende yasadim kotu seyler. Belki sizden azdir bilemem ama anladigim tek gercek mutluluk ve eglencedir.
Kendinize gelin
Merhaba şekerim tamam bir daha demem

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,432
Bende yasadim kotu seyler. Belki sizden azdir bilemem ama anladigim tek gercek mutluluk ve eglencedir.
Kendinize gelin
Şaka yapmıyorum bak. Harbiden diyorum benim Helvamı yemeye ramak kala forumda baya komik olaylar yaşadık hep birlikte ? ? ? Sonra dedim aman bee neden üzüyorsun kendini durduk yere?

Hidro Dinamik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,567
Şaka yapmıyorum bak. Harbiden diyorum benim Helvamı yemeye ramak kala forumda baya komik olaylar yaşadık hep birlikte ? ? ? Sonra dedim aman bee neden üzüyorsun kendini durduk yere?
Aynen oyle kendini üzme. Daha cok egleniriz yav ? yeni cikar yollari arariz biseyler buluruz elbet ?
Bulamazsakta acilara yürüyor korkmuyorum sarkisini dinleyerek gaza geliriz ???

Hidro Dinamik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,567
Şekerim bu devirde kafana göre kız bulmakta zor.
Oyle tabiki ama eskidende oyledir diye dusunuyorum. Beklentiler dusunceler farklı olacak. O farkliliklara tutulacaksin. Gerekirse sen kendini kiz kendini degistirecek.
Degisime uygun olsun yeterli. Yoksa gunluk eglencene bakip zaman öldürceksin

Little Cat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,459
Oyle tabiki ama eskidende oyledir diye dusunuyorum. Beklentiler dusunceler farklı olacak. O farkliliklara tutulacaksin. Gerekirse sen kendini kiz kendini degistirecek.
Degisime uygun olsun yeterli. Yoksa gunluk eglencene bakip zaman öldürceksin
Genelde bulduğum kızlar bana uyum sağlayamadı. Ancak sonuncusu tam kafa dengi.