#Kubrick
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 46
okuduk hazırız@Uchiha Sasuke iyice oku
okuduk hazırız@Uchiha Sasuke iyice oku
AynenSen ödeyeceksin.
Iyi guzelde celik halatmi kullancaz ? ben suan 117.5 kiz 100 ? tartmaz bizi normal halat ahdjdjddHadi öyle olsun şimdi gece planını tekrar gözden geçirelim
Laptopu ben ayarlarımPenceresinin önüne gelicez. Çatıya tırmanıp aşağıya ip sarkıtarak ben pencereyi hackliycem. @Uchiha Sauske onu kucağına alıcak @Servous sende kızı sakinleştireceksin ve ileride olacakları söyleyecen ve kaçırmış olacaz.
İstediğim bir adet laptop. Öyle hackleyebilirim. Şu an masaüstü PC'deyim ve götüremem bu toromanı.
Çelik olur ama önce beni sarkıtmalıyız.Iyi guzelde celik halatmi kullancaz ? ben suan 117.5 kiz 100 ? tartmaz bizi normal halat ahdjdjdd
Sonra ne yapıyoruz hocamÇelik olur ama önce beni sarkıtmalıyız.
O kadar adamız bideUcretlerde istisna olmamali. Kacirinca ne yiyip ne icicez yav ???
Ben pencereyi hackliyecem yukarı çıkıcam. Sonra @Uchiha Sasuke yi sarkıtıcaz ve o da Yasemin hanımı alıcak.Sonra ne yapıyoruz hocam
Sonra ee aracı kim sürecek?Ben pencereyi hackliyecem yukarı çıkıcam. Sonra @Uchiha Sasuke yi sarkıtıcaz ve o da Yasemin hanımı alıcak.
@_Zaur_ vitosunu sürecek.Sonra ee aracı kim sürecek?
ben sürücem tabii ki yılların usta şöförüyüm agaSonra ee aracı kim sürecek?
Oo Zaur abim iş tamamdır@_Zaur_ vitosunu sürecek.
Arac mi ? yuruyen ucakla gideceedikSonra ee aracı kim sürecek?
Pardon ?Arac mi ? yuruyen ucakla gideceedik
O zaman para isteme çoh pağalı o.Arac mi ? yuruyen ucakla gideceedik
O zaman ücretler artacakO zaman para isteme çoh pağalı o.
el arabasıyla gidelim nasıl fikir?Arac mi ? yuruyen ucakla gideceedik
?el arabasıyla gidelim nasıl fikir?
Helal beOlur ama ben vermeyecem. Asıl iş bende olm. 11 yaşımda gız kaçırcam hack yapcam.
Eyw api.Helal be
Tuttum seniEyw api.
Tşk Api.Tuttum seni
Ah ah hic abilerinin murvetini dusunmuyorlar ya ? insan bi 100 dolar takarim felan der ?O zaman ücretler artacak
Ah ah hic abilerinin murvetini dusunmuyorlar ya ? insan bi 100 dolar takarim felan der ?
Dolar 8.35 olmuş bu zamanda dolar takılmaz.Ah ah hic abilerinin murvetini dusunmuyorlar ya ? insan bi 100 dolar takarim felan der ?
Takılmaz morukDolar 8.35 olmuş bu zamanda dolar takılmaz.
Ayn Api.Takılmaz moruk