Hepsiburada'dan Xiaomi telefon almak

drocco

Profesör
Reaksiyon puanı
991
Xiaomi garantisi zaten sadece bunlar. Ben hepsi buradadan aldım genpa garantili. Satıcı hepsiburada xiaomi redmi note 8 pro 2200 e almıştım. Memnunum ama keşke pubg falan oynamasaydım ha hala iyi durumda mı evet. Ama biraz daha bataryası bitince garantiye verip bataryasını değiştirmeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı

Ek Açıklama 2020-08-31 182206.jpg

Hakantoris

Profesör
Reaksiyon puanı
1,242
Bizzat hepsiburadadan alırsanız Evofone garantili oluyor.( Resmi disbrütör garantili)

drocco

Profesör
Reaksiyon puanı
991
Hatırlamıyom bakmam lazım aslında kutusuna ama genpa diye aklımda kalmış
Mesaj otomatik birleştirildi:

Telefon kutusu yanımda değil garanti nerden sorgulayabilirim?

Son düzenleme:

buz-mavisi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Kvk xiaomide resmi distribütör değıldir. Resmi distribütör Evofone-uno-Genpadır. Bunun haricindeki ithalat garantili cihazlar kvk garantilidir. Ve bu cihazları tamir için kvk, cihazı ithal eden firmanın servisine gönderir.Kendisi tamir etmediğini zaten açıklamıstır. Çogu arkadas samsung telefonunu Kvk'ya da genpaya da gönderiyorum demiş. Bu xiaomi için gecerli değildir. Ama bu şekilde anlaşılıp kvk garantili cihaz satma peşinde olan çok satıcı vardır. Çünkü Evofone cihazlarını pahalı sattığı için kar marjı düşüktür. Burada hangi garantiyi almak size kalmıs. Evofone servisinden de memnun kalmayan çoğu kullanıcı var.

Son düzenleme: