• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Hepsiburada vs Trendyol

cypher413

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Arkadaşlar ben bu hafta mı 9t almak istiyorum hazır indirimler bitmeden önce aradan çıkarim dedim ama hangi siteden almalıyım hpdadan mı yoksa 25 Kasım bekleyip Trendyol mu hangisi daha güvenlidir çünkü bu internet den ilk alışverişim olacakda beni daha ilk alışverişden hüsrana ugratmasinlar ve mi9tyi önerir misiniz?

Ben Hepsiburada'dan yaklaşık 2 ay önce aldım Mi 9T. Online alışverişte ilk önceliğim hep HB olur ama Trendyol'da kötü değil.

Arkadaşlar ben bu hafta mı 9t almak istiyorum hazır indirimler bitmeden önce aradan çıkarim dedim ama hangi siteden almalıyım hpdadan mı yoksa 25 Kasım bekleyip Trendyol mu hangisi daha güvenlidir çünkü bu internet den ilk alışverişim olacakda beni daha ilk alışverişden hüsrana ugratmasinlar ve mi9tyi önerir misiniz?
İki sitede iyi tüketiciyi üzmez ama hepsiburada tercihim kendi kargosuyla gönderiyor o bana daha güven veriyor..

Hb den 2549 a almanı öneririm mavi rengi stokda yok

hepsiburada daha iyi hızlı kargosu var ama sürat kargo filan derse başka kargo seç nolur

Bence Mi 9T alıcaksan bekleme direkt Hepsiburada'dan al, 2549 TL'den daha ucuza ineceğini hiç sanmıyorum. Yarın Trendyol'u beklesen bile çok da bi kârın olmaz, boşuna zaman kaybı olur. Ama dersen ki bütçemi biraz arttırabilirim, belki Mi 9T Pro'da filan indirim olabilir Trendyol'da, belki farklı bi cihaz da alabilirsin. Ama Mi 9T'de kesin kararlıysan, Hepsiburada'dan al

Benimde tercihim Hepsiburada.Birçok alışverişimi Hepsiburada'da dan yapıyorum.

Hepsiburada'yı tercih ediyorum. Hepsiburada'dan 2 adet ürün aldım, kargo hizmetinden memnun kalmıştım.

Hepsiexpress 2 güne kalmaz getiriyo genelde, ben de s10e yi hb den aldım 2. günde ulaştı elime. Güvenilir.

Ne zaman Trendyoldan ne zaman elektronik alsam faturaya ne ürün detayı yazılıyor ne birşey. Buna ek olarak trendyolda Hepsiburada göre aşırı bir çakma ürün var.( orijinal diye satılan) gerçi bunlar hep satıcıya bağlı da neyse. Yaşadığım deneyimdir.